Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, July 27, 2011

Berbuka Puasa di Tony Roma's Curve

Tekak mahu makan steak.. Balik kerja terus ajak Affan ngi Tony Roma's.. Siang tu siap google lagik nak cari steak mana paling sedap.. Lagi pon aku ngan Affan puasa, harus mencari makanan untuk berbuka paling best..!

Sementara menunggu makanan sampai.. Bertenet-tenet dulu..

Alhamdullilah aku berjaya mengabiskan puasa ku.. weeee =D

Bee besok kite puasa lagik ek.. Pastu terus sambung bulan Ramdhan.. =)

Sebelum makanan lain sampai die serve bread dulu.. Bagi ko makan sambil bergosip2... Wah gosip katanyer! Apa salahnye gosip ngan husband.. Kannnnnn bee!

Chocolate Avalanche kami sudah sampai.. Harga rm14.90.. Affan nak serve dessert dulu.. Kalo aku, aku suke dessert tu last sekali... Alaaa sama kot, last sekali masuk perut jugak..

Dessert die sangat sedap!! Layan dowh!!

Ini budak banyak hepi coz teruja dapat makan dessert.. Kalo tak melompat2 tak dapat makan.. hahaha Bee! muke tu takyah nak excited sangat!

Muke tak larat nak abis, banyak kot.. Haa tak abisss, nak sangat dessert kannnn...

Aku oder Pineapple Sunrise.. Affan oder plain water.. Ko mentang2 oder plain water, ko tak anto yer cer oder air paling mahal laju jer korang anta...

Affan oder WMush Burger rm27.90..

Aku oder New York Strip... rm 55.90

Nasib steak die sedap... Terasa sangat kesedapnnye bile makanan yang di nanti2 kan berada di depan mata, siap bergoogle bagai akhirnya masuk ke dalam mulut & perut ku juge...

Muke paksa kena abiskan makan.. **Bee cepat abis, kalo tak huny babap bee nantii!!! *Takmo huny, bee tak larat...

*Abiskan jugakkkkkkkkkkk... (Sambil buat muke garang)

Tak abis... Portionnye yang sangat besar.. Sampai rase nak terkeluar balik la nak mengabiskannyer.. Last2 tapau bawak balik..

Ni namanye muak kekenyangan..

Okey makan tak abis.. Aku mau pulang dan tido...

Adeehhh oden pokai!!! Total makan rm124.80 sen.. Makan batu dan pasir jer la pas ni.. wakakakak...

piece : kathyjem

8 comments:

CeRitAChOcLuRvEr said...

alolo...shweettt giler...ciap wt skrip gtew... tp mmg mahal ea Tony Roma's tu.. kering purse jawabnyee~~ =p

Shu Shinju said...

sedapnye tgk steak tu...tgk harga dia pon sedap jgk..hihihi...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

lawak la u sis ngn husband mmg sweet couple k...

p/s knpa i tgk u asek makan xgemok2 pun ape rahsia nih??

kathy jem said...

CeRitAChOcLuRvEr : hahaha...kiteorng mmng mcm tu..masing2 giler.. :P

kathy jem said...

Shu : sedap sngt..mmng puas ati la dpt makan steak..hehe

kathy jem said...

Comel : senang jer comel jgn makan mlm..ni pon berdiet gak, kalo tak badan kembang jer..

ChiLaBaey's Spot said...

Naper tak try dia punya Ribs... Mabeles... Salah satu my favorite... :)

A.I said...

Mmg sedap giler! aku mkn haritu pon sbb adik aku blanje. nama aku nk mkn kt sana anak branak sendiri? non ado uolls! hehehe