Klik Yer!! Mekasih...

Sunday, July 3, 2011

Spend Time With Jem Family

Berjaya menonton wayang bersama family walaupon Affan takde kerja.. Cian laki aku ari ahad pon kena kerja.. =(

Sebelum tu mak aku ada call suruh bawak adik aku Fahmi ngi tengok movie Transformers 3.. Aku dah tau cerita tu mesti penuh nyer.. Yerla movie baru di tayangkan, harus ramai orang menengoknye.. Last tengok Green Lantern ajer.. Movie tu jer yang adik aku nak tengok, yang lain macam kureng skit..

Awal pagi dah sampai kat Curve.. Semangat nak tengok kol 11.30 pagi.. Sekali non hado, yang ado kol 3.45 ptng.. Kalo ada pagi pon seat depannnnnnnn sekali.. Eee tak kose aku nak tengok wayang seat depan, mau teleng2 kepala aku nanti..

Pas dah book tiket kami ke Popeyes..

Best sangat dapat berjalan dan makan bersama family.. Yelaa sejak kawen ni takda masa nak berjalan berpegang tangan bersama family macam ni.. huhuhu Abis asyik berjalan pegang tangan suami jer.. =P

Sedapnyer mak dapat makan ayam goreng..

Ni kali ke 4 aku makan kat Popeyes.. Roti die dah kecik sebelum tu besar gak.. Kalo makan mesti tak abis.. Maybe ramai yang tak abis roti die tu kot, tu yang die buat kecik skit..

Tiramisu.. Boley tahan la..

Abah dan Fahmi..

Disebabkan wayang lambat lagik kami round satu Curve, pastu ke Ikano lak..

Mak malu2 pulak.. hahah Kelakar masa ni.. Aku sajer la suruh mak ngan Abah pose nak ambik gambar dieorang.. Abah macam biaser laju jer kalo suruh posing macam anak die jugak..hahaha Mak lak tak mo malu orang nengok..

Bersnap2 ambik yang ni paling muke mak okey.. Yang lain semua muke control malu.. Abah jugak pose okey.. hahaha

Ce tengok anak Pak Jem ni kat tepi ni pon jadi ngan orang lalulalang.. hahaha Aku pedulik hapa janji gambar aku cantek...muahahaha

Okey dah pose nak ke Ikano lak.. Mau bawak adik aku shopping baju..

piece : kathyjem

6 comments:

sha a.s said...

kath, i suke mkn popeye's punye mashed potatoes...gravy dia sedap sgt! eheh

kathy jem said...

I pon suke jugak..sedapkan.. =)

eLLy said...

Popeye's .. belom pernah cuba test lagi nie :(

misz fae said...

cantiknya awak! ;)

kathy jem said...

Kak Elly kena try sedap...yum yum aduhh dh la tgh pose ni..huuwaaa

kathy jem said...

Misz fae : tq awk.. :)