Klik Yer!! Mekasih...

Sunday, July 24, 2011

Village Park & Movie

Semalam adalah hari melepak untuk kami berdua sebagi suami isteri.. Pagi masing2 kerja, petang masa untuk bersama... Takde ape pon yang menarik just makan dan menonton movie jer.. Lama rase nyer tak ngi nonton movie berdua..

Before ngi Curve nengok movie, kasi isi peyut yang kosong itu...

Kami makan kat Restaurant Village Park Damansara... Alaaa belakang uptown Damansara je.. Saje nak try kat situ, selalu lalu jer depan Restaurant tu.. Setiap kali lalu mesti ramai orang.. *Dalam hati ni mesti sedap..

Kami oder air Fresh Limau Minis dan Kedondong + Apple... Terbaek air die...!

Makanan pulak Penang Prawn Mee dan Asam Laksa.. Total makan hanya rm19.00 sajer.. =)

Makan sambil bertenet.. Haiihh la laki ku.......

Prawn mee die ok la.. Tekak aku tak brape gemar sangt mee.. Nak makan Sup, tapi Sup dah abis.. Jadiknyer prawn mee saje yang aku oder...

Pastu kami ke Curve mau nonton movie Transformers.. Bersemangat ni, sekali tiket full yang ade kol 12.00 tgh mlm.. Tak mo la kang aku ngantuk la dalam wayang tu.. Jadik beli tiket untuk besok.. Malam tu tengok Harry Porter.. Nasib best HP... Aku bagi 5 star... =D

Harry Porter sangat sedih, nasib tak leleh air mata.. Kalo tak mau kena bahan ngan Affan.. ;P

Affan teringat Basikal Chopper masa die kecik2 dulu.. Die cakap Basikal Chopper ni yang die angkut pegi sekolah.. Banyak kenangan katanyer..

piece : kathyjem

6 comments:

J.M.R said...

yeah..sama kita!

weekend ni, mula2 tgk HP, then baru layan transformer!:-)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

huhu somel+cute la u sis..

sha a.s said...

oo bklh uptown damansara tu ye....blh la i try pulak nnt...nmpk best...

as usual, u tetap sweet :)

kathy jem said...

J.M.R : owh kamu pon sama ek tngk HP then Transformer..hehehe Sep!!!

kathy jem said...

Comel : tq dear comel..kamu pon sama jugak cute+somel.. =D

kathy jem said...

Sha : A'h blkng Uptown Damansara.. Nanti try la.. ;)