Klik Yer!! Mekasih...

Monday, July 18, 2011

Lepak Di Taman Tasik Kelana Jaya

Lepas lunch ingat nak terus balik ruamh.. Kebetulan aku dengan Affan lunch kat Taman Tasik Kelana Jaya.. Sebelah Tasik tu ada Restoran.. Kami makan tengahari kat situ.. Malas nak cari kedai makan yang jauh dekat ngan rumah sudah.. Senang nak balik..

Ok ingat nak terus balik.. Sekali Affan ajak lepak kat Tasik KJ.. Aku pon ok jer.. Affan pon baru jer baik demam sajer jejalan kasi peluh keluar..

Sampai kat Taman terus terjah benda alah ni..

Yang ni pulak... Semangat betol Affan.. Metang2 baru baik demam laju jerr...!

Ce korang tengok gambar aku tu, apa yang pelik..???? Teka cepat... Mesti tak leh teka kan.. hohoho Sekejap jer aku exercise dah ada muscular body kat legan.. Besar pulak tu.. Ce kalo lama lagi, boley jadik Malik Noor.. Wakakaka..

Benci tau Affan buat exercise semua menjadi.. Badan macam ringan jer.. Aku buat semua tak menjadi.. Berat bontot...!

Ooii giler baru pas makan terus terginjat2..

Exercise konon padahal aksi jer lebih...

Semangat tul bee exercise tengah2 ari ni.. Bukan petang ker orang selalu exercise bee..

Gaya monyet.. Suke betol buat aksi monyet..

Tengok, muke pon nak buat mimik monyet.. Bee Munky...!!!! hahahaha

Nak lepak jap.. Layan suasana kat Taman Tasik Kelana Jaya ni...

Best woo perut dah kenyang jalan2 bersama suami sambil berpengang2 tangan sambil menikmati pemandangan tasik yang sungguh indah dengan angin yang begitu nyaman.... Hahahaha Giler jiwang.. Alaa sekali sekala nak jiwang ngan Hubby apa salah nyer.. =P

Dua2 mucung...

Luv U Bee..

Dah macam Mat Indo la pulak bee pose macam ni.. haha

Ni modal Calvin Klein yang tak berapa nak menjadi...

Ni aksi apa ni bee..!!!

Aku berlatarkan Tasik Hijau..

dan Aku lagi..

Haa ni baru betol2 monyet... :P

Hoooh nampak di situ betapa beratnye badan aku ni... 2 3 langkah jer yang mampu aku buat.. Selebih tu asyik jatuh jer.. Menci badan dah berat!

Okey dah tak larat.. Kami mahu pulang, nak beristirahat di rumah pulak... Besok2 kami datang ke sini lagi yer.. Macam tak puas jer jejalan kat Tasik KJ ni... =)

Ok di akhiri dengan muke kami berdua ~FANKATH~

piece : kathyjem

8 comments:

Nurhidayah Shamsury said...

sweet couple..

kathy jem said...

tq hidayah... =)))

aDieyZa said...

sweet couple!! best kan sesekali dpt jiwang lebih dgn encik suami..

kathy jem said...

aDieyZa : tq Adieyza..Mmng sngt best dpt berjiwang dgn husband..Kat tepi tasik pulak tu....! haha =D

lily lotus said...

shomel jer u guys ni, cepatlah dapat baby..kompem double triple shomel, wah gitu!

ceera said...

wow afan dah pandai bergambar. kagum aku, hehe...

kathy jem said...

Lily : comei katanye..hehehe..tq lily..baby...insyallah tengah mencuba ni.. ;P

kathy jem said...

Eira : die sekarang memang suke bergmbr..kalo suruh pose laju jer..hahaha aku pon kagum tengok gmb2 die skng ni smue menarik..