Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, July 7, 2011

Celebrated Birthday Girl Pipa Abas

Lepas berbuka puasa yang light2 aku dengan Affan terus bersiap nak ke OU coz mau mengambil adik ipar sebab nak celebrated birthday die yang ke 18.. Sudah 18 tahun yer kamu Pipa.. :)

Sebelum tu pergi +Wondermilk+ suruh die pilih cupcake mana yang die suke.. Ingat nak suruh die ambik satu box tu, sekali die kata banyak sangat jadiknyer 6 pcs sajer yang die ambik..

Pastu kami ke Restoran Murni.. Saje bawak Pipa makan kat situ sebab die kata tak pernah makan di situ jadiknye kami bawaklah die ke situ untuk meraihkan besday girl..

Bee buat la mata juling tu.. Juling betul2 kang baru tau... Sikit punyer susah nak ambik gambar Affan boncit ni.. Sajer mengedik lak die malam tu..

Pipa dan aku..

Makanan Pipa yang sampai dulu..

Tak mo makan lagi, nak tunggu makanan kami sampai baru nak makan sama2..

Pastu minuman pulak sampai.. Berlainan rase dan warna.. Tapi Pipa punyer paling sedap.. slurpppp!! slurppp!! sedap wooo!!!

Tapi agak terkilan skitttt, minuman aku tak abis sebab khusyuk sangat borak ngan Pipa.. Jam dah menunjukkan pukol 10.30.. Haiii la Honeydew ku..!! Takper nanti aku datang balik nak minum puas2.. hik2 =)

Ce tengok muka Afan ngan Pipa sebijik sama kan.. hahaha Dah kata adik beradikkan.. Pipa skang ni stay kt One Utama coz die dah start study kat Kolej Bandar Utama (KBU)..

Affan oder Mee Raja..

Raja la sangatkan bee.. Affan makan tak abis coz sebelum tu die dah balun berkeping2 roti kat rumah jadiknyer perut dah kenyang.. Tapau bawak balik.. Banyak kot Mee Raja die, aku rase boley makan 2@3 orang kot.. Sape yang selalu makan kat Restoran Murni ni mesti tau kuantiti makanan tu macam maner, skit punyer banyak...

Aku lak oder Spaghetti Seafood.. Spaghetti die pon mak bapak banyak giler.. Tercungap-cungap aku nak mengabiskannyer...

Sampai umah terus terletang atas Sofa coz kekenyang.. Oh aku bukan preggy yer perut saja yang buncit.. Makan banyak sangat, tu pasai perut buncit.. haha Dah ramai ingat aku preggy.. huhuhu.. (Kurangkan makan nasi yer Pn. Kathy) +_+

piece : kathyjem

2 comments:

sha a.s said...

Murni mmg best! cuma a bit pricy kn?! air sedap! nyum nyum

CeRitAChOcLuRvEr said...

u bunchit xpe...tetap chumels... ^^