Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, July 14, 2011

Best Giler Kot Lagu Stacy Kisah Dogeng ni..!

Cube korang tengok lagu Stacy Kisah Dogeng ni..



Sedih giler kot lagu ni.. Setiap kali keluar kat radio mesti aku feel ala2 nak nanges.. Padahal bukan tengah sedih pon.. Lagu ni membuat hati, perasaan, jiwa mau menanges dan meronta2.. Ewah konon meronta-ronta..!! ;P

Aku rase kan kalo aku tengah sedih, bengang, marah mau pekik telolong dalam kereta kalo dengar lagu stacy ni..

Korang2 yang tengah mood sedih mesti nak nanges kan.. Lagi2 lagu tu ada kena mengena ngan hidup korangkan..

Ok sila enjoy video stacy ni!!!

piece : kathyjem

6 comments:

bonda dadif aka akish said...

daku pong suke lagoo neh..

=)

SURIA AMANDA said...

sangat best....along mmg syahdu layan lagu ni hari2..sampai bos ckp u knp? mcm frust menonggeng jer..

Lee-Yan-Naa said...

Sedappp..lama kot tak dengar Stacy nyanyi lagu slow..time AF dulu je dia bawak lagu slow..suara dia memang unik...semua lagu pon sedap

kathy jem said...

Bonda dadif : bestkan lagu sedih.. =)

kathy jem said...

Suria Amanda : hahaha..kan..sama la, sy dngr jer lagu ni mula la nk feel sedih..haha

kathy jem said...

Lee Yan Naa : tu la slalu dngr die nyanyi lagu rancak jer.. now dngr die nyanyi lagu slow sngt best..