Klik Yer!! Mekasih...

Sunday, July 10, 2011

Selamat Hari Ulang Tahun Abah!!!

Hari ini mau mengantar hadiah birthday abah di sg.buloh.... Kejap lagi anakmu sampai ya abah..! =)

Selamat Hari Jadi yg ke-58 tahun abah.. Semoga abah sentiasa sihat, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki... Adik Sayang kat Abah.. mmuahhh... (Comel tak pose bapak aku ni) Sebijik macam anak die gak.. Like daughter like father..muahahaha

Ni hadiah dari anak mu Kathy dan menantu abah - Affan.. Harap abah menyukainyer.. ;D

piece : kathyjem

4 comments:

Ayu Firzara said...

Kathy dear....

FB tak boleh nak message lah pulak...
Camne Sabtu nih boleh join photoshoot tak? Kul 3pm tau...PJ.

Ni no fon ayu : 013-2714100

kathy jem said...

Alaa dear..sori sngt2 tk leh join coz family ada buat kenduri doa selamat sbtu ni.. =(

CeRitAChOcLuRvEr said...

nak adiahh jugakk.... ^^

kathy jem said...

mari dtng umah..hehe