Klik Yer!! Mekasih...

Monday, December 17, 2012

Bawak Anak Buah Kesayangan Ngi Aquaria KLCC

Weekend ari tu bawak anak buah ngi Aquaria kat KLCC.. Khamis ni dieorang nak balik Sarawak so abiskan saki baki cuti di KL..

Mummy yang selebet.. hahaha Tengok rambut tak sabar nak potong.. huh rimas rimas... Bile nak potong ni bilee???? Bz memanjang tak sempat nak ke saloon..

Kemain hepi anak buah aku ni.. Yang si adik tido masa ni..

Bayangkan brape lama aku tak jumpe kakak aku ni.. Last kiteorang jumpe masa aku pregnant 2 bulan..  Sampai Raiisah dah masuk 2 lebih aku abis pantang baru jumpe die.. Abis abang ipar tak dapet cuti tak dapatlah kakak aku nak tengok aku bersalin ari tu.. Laa ni abang ipar baru dapat cuti.. Sebulan gak la kakak aku stay kat Semenanjung..

Sampai Aquaria terus tengok Ikan Piranha.. Masa ni semua orang dok melekat depan cermin nak tengok sesi beri makan kat Ikan Piranha.. Aku tengok apa la best ikan piranha tu makan ikan..  Setakat tengok gigi die tajam makan ikan dengan pantas..

Itu jer sampai orang beria-ia dok keluar iphone ipad segala mak nenek handphone kamera nak record ikan piranha tu makan.. Deeeerr tengok tu jer kot sampai berpeluh ketiak nak tunggu ikan piranha tu makan.. Lagi pon bukan nampak pon.. Orang tinggi macam tiang lampu dok depan cermin memang tak nampak la kann, nampak kepala ko jer.. hahaha

Tempat macam ni sesuai la bawak budak baya macam ni.. Kalo mane yang nak dating ngi tempat macam ni sure laaa tengok ikan sambil menangis.. hahaha

Kemain hepi anak buah aku ni.. Al maklum lah budak2 dapat tengok ikan pelik2 mesti la happy..

Abang Pi kemain hepi senggeh selebar alam.. hahaha

Aku pon hepi gak dapat tengok ikan pelik2 kat dalam Aquaria ni.. First time masuk kot.. Jakun jap tengok ikan besar kereta..

Raiisah pon ke main hepi jer dalam tu.. Dok diam jer die dalam stroller tu yer.. Die kecik tak tau apa diam jer la ce dah besar boley berjalan masak mummy nak kejar ko..

Erkk kakut..

Comel jer katak ni.. Geram rasa nak bawak balik.. hahahaha

Abang Pi semua ikan die nak bergambor.. Yang adik asyik takut jer.. Banyak la gambar abang dari adik..

Masa ni Raiisah dah start merengek nak tido.. Nasib masa ni dah nak keluar.. Terus dukung die tepuk2 terus tido..

Budak kan kalo dapat tengok benda2 macam ni memang nak beli..

Ye Raiisah dapat tangkap 2 ekor dalam aquaria tadik..

Baru lepas basuh taik Raiisah.. hahaha Anak mummy ni jalan jer berak.. ;P

Cucu kesayangan atuk..

Adik hepi yang si abang asyik nak sentap jer dah penat la tu..

Ontheway balik semua terlentuk dalam kereta.. Sedar2 dah sampai rumah..  =D

piece : kathyjem

5 comments:

Siti Shuhadah said...

comel sggh si raiisah tu...

cik nur said...

comel je bila tgk baby sis :)

mrs kayrul said...

dah bertahun lalu aquaria x pernah nak masuk lagi...huhuhu

Chekgu Azrine said...

raiisah omel!!

Mimy Hamid said...

raiisah pandai camwhore..shomelll