Klik Yer!! Mekasih...

Monday, December 10, 2012

Nak Ke OU Pon Kemain Hepy

Ni adalah second time bawak Raiisah ke shopping mall.. Affan nak cari kasut jadinye bawak anak beranak sekali ke OU.. Kemain hepi emaknya dapat jalan2.. hahaha Pas zohor terus siapkan Raiisah.. 

Raiisah masa ni genap 2 bulan 02/12/12 =) Baru 2 hari kepala die di botakkan dah tumbuh rambut.. Cepat betul rambut die tumbuh..

Sebelum keluar rumah kasi pose skit.. Kemain hepi pakai cantik2 nak keluar jalan2 yer..

Sampi jer OU terus cari port makan.. Lapar kot.. Ingat nak cari kasut Affan dulu sekali perut gigil cancel, makan dulu.. Perut dah kenyang baru best nak jalan..

Anak bapak sangat... Masa ni aku tengah melantak.. Affan dukung Raiisah.. 


Hoo makanan ni la yang buat aku kembang tekak masa pregnant ari tu.. Ada daging kan.. Masa pregnantkan aku tak leh telan daging.. Bukan kata telan tengok pon nak termuntoh..

Ingat lagi masa tu Ayu tengah makan, Ayu  kata cantonese beef die sedap kat myNews Cafe ni .. Dalam hati uuweek  kembang tekak.. Padahal ni la makanan feverat aku.. Aku kan hantu ketiauw.. Takper2 pas pregnant nanti wajib try.. Serius memang sedap.. =)

Ok mummy lak jaga Raiisah daddy nak makan.. Stroller tak bawak jadinye gilir2 la dukung anak.. Bukan tak nak bawak, stroller ada kat rumah nenek so next time kena stanby stroller dalam kereta senang nak bawak si kecik ni.. Tapi compem Raiisah mesti tido jer letak dalam stroller.. Die memang suke dok dalam stroller tu lagi2 stroller tu bergerak..

Dah ada anakkan buat apa pon kena pantas kalo sebelum ada anak time makan laa leh borak2 rileks2 i suap u, u suap i.. hahaha Dah ada anak makan kena laju2 minum pon kena laju2 suap sendiri2.. hahaha

Ingat mummy ngan daddy jer nak makan Raiisah pon nak makan jugak.. Perut lapor nak nenen.. Oohh nenen tetek tak leh mummy tak biaser lagi bagi awak nenen di public.. hahaha Susu siap dari rumah boley..

Bergambar sat sementara menunggu daddy tengok kasut.. Masa start shopping Raiisah dah tido.. Eh pandai pulak die tengok cermin..

Eh kasut ni unik, nampak macam kertas.. Suruh Affan ambik kasut ni sekali die tak berkenan pulak.. Burok katanye.. haha

Ok next cari kedai lain.. Raiisah sedap betul dapat tido berdukung kemain lena die.. huiii anak bunyi bising ker apa ker sedap jer ko tido ek.. Sampai ke rumah Raiisah tak bangun2 lagi..

Nike! huh lagi tak berkenan..

Tengok2 skali kulit babi daaaa...

Affan kata next time beli.. Ni sajer servey2 dulu.. Lol..  Balik rumah terus dah ada anak ni malas nak dok lama2 kat shopping mall..

piece : kathyjem

5 comments:

Chekgu Azrine said...

comel raiisah..baju dia lawa2..cer kongsi sikit beli kat mana??

cha said...

eh mynews ni yg jual magazine bagai kan. dh ada cafe eh? baru tau.

btw raiisah comelnyaaa geram tgk :D

lo.lo palazzo. said...

Kathyyy, mana beli legging itam raiisah tu eh?

mrs kayrul said...

geram tengok baju raiisah...cantik2 baju dia

Asmidar Saaidin said...

ank anda ngan mak nye sgt shomel... (err...salam kenalan...)