Klik Yer!! Mekasih...

Monday, December 31, 2012

Bye 2012..Haloooo 2013....

Yeahaaa!!! Ari ni last bekerja di tahun 2012.. Hepiiii!!!! Dan next year kami di SYABAS tidak lagi bekerja.. wehuuu vavava~~

Sedih company lain semua tak kerja ari sabtu kami SYABAS kena kerja.. Tapi tak gembira jugak sebab compem kiteorang CCPA kena kerja ari sabtu sebab ari sabtu la banyak event dan tak best kena masuk ofis kol 8.30 kalo tak sebelum ni masuk kerja kol 9 pagi.. =(

Muke ceria abis.. Mau tak ceria kata besok anniversary i.. hehehee =D

So tahun baru 2013 ni aku berazam nak memantapkan lagi azam tahun 2012 yang aku tak dapat buat, al maklum la mengandungkan masa tu so tahun ni banyak plan nak buat.. Insyallah Allah mempermudahkan urusan ku untuk tahun 2013 dan di murahkan rezeki.. amin

Lately suke sangat letak picture budjet hot.. kakaka Hot ker koooo??!! Tu ha ingat skit anak laki kat umah.. hahaha Masa untuk enjoy mengenjoy sudah takde yang ada jaga anak laki di rumah.. =P Tu kehidupan akan bakal ku lalui di tahun baru yang penuh bermakna bersama suami dan anak tercinta yang pastinye kami gembira dengan kehidupan baru ini..

piece : kathyjem

6 comments:

ZazaMyMoon said...

happy new year kathy..

Nurhayati Mohd said...

happy new year khaty.. i takde mood lg nak menulis hehe..

Chekgu Azrine said...

Happy new yr...:)

freezal said...

Happy New Year 2013.. May all your wishes come true.. insyaAllah :

freezal said...

Happy New Year 2013.. May all your wishes come true.. insyaAllah :)

purpleryna said...

cantik baju khaty :) beli online ye? boleh share x? tq