Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, December 26, 2012

Hujung Tahun Kerja Jadik Banyak

Rase lama tak update belog.. Ok mari tepek sekeping gambar jap.. ;P

Apa macam holiday korang best.. Aku takde buat apa pon, cuti semalam dok lepak rumah main ngan anak jer lagi pon Affan kerja nak keluar bawak Raiisah berdua memang tak la kan dengan orang ramai yer baik dok rumah lagi best..

Hari ni masuk ofis demmmm buhsan + kerja tibe2 jadi banyak.. Dah la ramai yang cuti lagi la buhsan.. Al maklum la penghujung tahun ni kan semua file nak kena submit kat bos.. Huh pening pening!

Fesyen kids Turban 2020 ni jangan lupe beli ye . hahaha Tibe2 kan.. :P

Ni adalah aktiviti kami 2 beranak semalam.. Sian Raiisah semalam asyik kena buli jer ngan mummy yer..

Ni jer la sempat update ada banyak kerja lagi nak settel niiii.. Arrgghhhh!!!

piece : kathyjem

4 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hahaa..kiut je muka Raiisah kena buli.

Siti Shuhadah said...

hahaha...comelnyeee...

mummy kimmy.com said...

waahh gebunya raiisahh..meh nak cubit skit pp 2 ;)

Chekgu Azrine said...

Raiisah..chomel!!