Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, December 4, 2012

Video Raiisah Ajak Berborak & Menari Ngan Atuk Jem..

Mari la kite tengok wajah Raiisah berambut lebat puas2 lepas ni korang tengok muke die dengan kepala berbotak macam anak cina amoi.. huhu



Raiisah tengah bersemangat ajak berborak.. Mulut bising suruh ajak kite bercakap ngan die.. Aaooo aaoo.. Dah kite record tak mo pulak die bersuara lama2 kejap jer.. Elok jer pandai kamera hp tu.. Bile dah takde kamera depan mata die bersuara beria2 pulak die.. Haiihh anak mummy saje nak mainkan mummy ek..

Suara mummy yang tak sedap tu sila abaikan yer.. hahaha



Masa ni abah tengah pasang lagu2 lama.. Kami dalam rumah tu dok layan la lagu2 yang abah pasang tu.. Sekali abah angkat Raiisah..Apa lagik Raiisah kena menari ngan atuk la.. Tengah menari2 boley pulak die sedu.. hahaha Lawok tul anak aku ni.. Elok abis menari terus tido ngan lena penat kena buli ngan atuk..

Besok kalo rajin aku update Majlis Cukur Jambul Raiisah ek.. Tu pon kalo rajin la sebab besok aku dah start kerja.. Uuuwaa sedih nak tinggalkan Raiisah.. =(

2 bulan kot aku dok jaga die mestilah sedih kan.. Takper nasib Raiisah dok ngan nenek takdelah mummy risau sangat.. :)

piece : kathyjem

3 comments:

ComelComot said...

wah sgt2 comel sungguh cute arghhhh sgt2 geram tgk budak kecik camtu nak2 bau die sgt wangi huhuhu...xsabar nak jadi mommy jgk..

Siti Shuhadah said...

comelnye dia....pandai dah tau nak ajak org sembang...

JIVEBUMZ said...

Bijak raiisah yer dh pandai speaking! Hehe