Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, January 1, 2013

01.01.2013..! Selamat Hari Ulangtahun Perkahwinan Yang Ke-2 Kathy & Affan...

Happy Anniversary Kathy & Affan.. Tu la die setiap kali wish happy anniversary setiap kali tu la nak tepek gambar kawen.. hahaha eh korang tu pon macam tu kann...

Mane yang belum tengok gambar kawen kami ngi la nengok fb aku yer.. Kat situ banyak gambar kawen kami berdue tahun 2011.. Eh ada orang kisah ker nk tengok gambar kawen ko tuu.. kakaka.. Sedih..

Tak kose nak letak banyak gambar kawen, first anniversary dah tepek kat blog ni letak lagi, kang letak banyak2 letak lagi dan lagi orang naik muak pulak so letak sekeping dua sudah lagi pon dah second anniversary.. =D

Dear Bee, Ewah dear b ni.. =P

Dengar ni bee.. Semoga perkahwinan kite ni berkekalan hingga akhir hayat.. Hanya maut memisahkan kite.. Wahh maut ni! ;P

Kalo mane gadoh2 manjer terlebih gado manjer kite elak-elakkan, kite lupa-lupakan kite kurang-kurangkan lagi pon dah masuk tahun baru azam baru kehidupan baru so kite bukak la buku baru.. Yee bee dengar tu jangan iye iye jer tau.. Kang kena piat telinga kang.. Wahh tibe2 nak garang ni.. ;P

Ni kite di kurniakan anak yang homei homei ni masing2 bantu membantu bertolak ansur yer bee.. Ewah yer bee yer bee aku ni.. hahaha Sentiasa menjadi bapak yang bertanggungjawab, sayang menyayang dan sentiasa beromantika bersama isteri mu yang sengal ni.. kakaka..

Tu jer la wish huny untuk perkahwinan kite ni.. Nak panjang lebar benda yang sama ucap nye.. hehehe

Sekejap rase dah masuk tahun ke 2 perkahwinan kami ni dan paling gembira tak terhingga bile di kurniakan anak bernama Raiisah Awfiyah bt 'Affan.. Tu hadiah paling bermakan untuk kami berdua untuk tahun 2012..

Moga kite berdua sentiasa bahagia di murahkan rezeki dan di beri kekuatan untuk mengharungi liku2 kehidupan yang penuh pancaroba dan sentiasa di beri kesihatan yang sihat.. amin.. Tu jer doa untuk bee dan juga anak kite Raiisah Awfiyah.. Luv Bee.. Eh tibe2 nak nangis pulak.. :'(

piece : kathyjem

7 comments:

Nurhayati Mohd said...

sama cantik sama padan..selamat pengantin baru..eehhh silap! hepi annivessary khaty & affan .. hee

Chekgu Azrine said...

Selamat Ulangtahun perkahwinan sis!!! Semoga berkekalan hingga hujung nyawa...

Zaalika Aziz said...

Happy anniversary khaty n affan...moga bahagia selalu :)

Gina said...

Happy Anniversary, Kathy and husband, semoga kekal sehingga akhir hayat. Amin

Zumie said...

happy anny khaty

Mya said...

happy anniversary kathy & affan :)

freezal said...

bestlah Kathy pose masa nikah tu.. huhu...