Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, January 2, 2013

Hari Ni Genap Raiisah 3 bulan...

Semalam hari ulangtahun perkahwinan daddy ngn mummy die ari ni Raiisah masuk 3 bulan..

Apa perkembangan tentang Raiisah..

*Okey die dah mula pandai mengiring.. Sat lagi tau2 die dah meniarap..
*Kalo letak atas tilam tau2 badan dah ke bawah..
*Mulut seperti biasa macam mummy die bising nak membebel jer tau.. Aaa ooo aaa ooo ayat yang biase keluar dari mulut die..
*Penglihatan dah jelas.. Kalo tengok mainan yang bergerak2 tangan dah nak capai..
*Kalo letak hp depan muke sure nak pegang sambil terkapai-kapai..
*Masa bayi kentut wangi lagi now dah 3 bulan kentut busuk.. haha Bau macam orang tua kot, sambil tutup hidung..
*Pantang nampak hp terus sengeh2..macam tau orang nak ambik gambar die..

Apa macam muke ada ganas tak.. Lariiiiikkkk! A'ah ganas sangat! Kakut Kitew..

Feveret pose Itik Mucung.. (Duck Face)

Muncung sambil membulatkan matanye.. Rambut Raiisah dah tumbuh banyak.. Cepat Raiisah rambut panjang mummy tak sabar nak sanggul rambut kamu.. ;P

Mummy dan Raiisah.. Nanti nak bawak Raiisah ngi inject 3 bulan.. Nangis ke idak die ni mesti la tak kata dah besar.. ;P

piece : kathyjem

7 comments:

Chekgu Azrine said...

Raiisah ni putih melepak sgt..omeiiii

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

gambar last tu macam dah besar sgt posing nye.. huhuu

Atikah Honey Bee said...

raiisah sgt pndai buat mulut comel ek..nie mesti ikut mummy dia nie..hehehe

D' Hasnie Aini said...

Salam Raiisah Comel.. :)

Mooniqueen said...

Cute je buat duck face tu kan...

dye.yana said...

comel!!!!! kan??? sekejap je dah 3 bulan. i pun ada daughter yang tua dua minggu dari your daughter. :)

mamayusuf said...

I'm just a little bit concern... first picture tu.your babys left eye.http://community.babycenter.com/post/a37742482/eye_cancer_info