Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, January 31, 2013

Daging Kurma Lemak Dari Suami Ku

Dah lama si suami tak masak untuk isterinye.. Eh patutnye si isteri dah lama tak masak untuk si suami..hahaha Terbalik pulak.. Si isteri si isteri... ;P Apa salahnye si suami nak memasak untuk isterinye.. Sekali sekal takper kalo hari2 mau kena pang kat situ.. hahaha

Ahad ari tu Affan berkobar-kobar nak masak Daging Kurma.. Balik dari klinik terus gigih kat dapur.. Affan la yang gigih, aku gigih dok depan tv jaga Raiisah.. ;P

Affan kalo dah bersilat kat dapur tu memang aku tak kacau la sebab die ni jenis suke masak sorang2 tanpa gangguan aku di sebelah sebab aku banyak mulut nanti itu tak kena ini tak kena last2 Daging kurma tu ke mana aku tah ke mana.. hahaha

Masukkan daging.... Curik2 snap..

Bau die perghh tak sabar nak makan..

 Hanya brape minit siap sudah Daging Kurma Affan.. Terbaek la bee punye daging kurma..

Ok Raiisah kite baca doa makan dulu.. Eceh die pun nak makan gak.. hahaha

Haa tu die makan sambil bulatkan mata.. Daddy die sibuk nak dok dukung Raiisah.. Sampai makan pon nak pangku anak.. Sayang benor anaknye.. Ce mummy dok atas daddy sambil daddy suap nasi ke mulut mummy.. Terus daddy cakap Ko Dah Kenapa Tak Reti Nak Suap Tangan Dah Takde..kakakaka

Sok dah tau makan sure Daddy nak nak nak aci! Masak daddy ko nanti.. Eh mummy die sekali.. hahaha

piece : kathyjem

13 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

haha! skrg pon raiisah dah ade gaya nak kaco mummy n daddy dia makan nnt :P

fiza zasmi said...

comelnye raiisah! mata mulaatt

Mrs.FaizalRiza said...

hahahaha.... comel giler baca doa. kaum ayah memang suka kt baby lagi2 anak sendiri yg buat sendiri.. kalau lepas solat tu nk baca doa ajak la raiisah sekali. nanti dia cepat belajar mcm anak sulung sy yg setahun tu.. - Qwen Redha F

Ibu Dhia said...

hahaha comel je raiisah ye bulat2kan mate.. pandai affan masak.. harap hubby kite tu, sardin je la die reti dgn sayur masak air.. haha

D' Hasnie Aini said...

lawak toi akak nie...comey nya baby nie!!

Siti Shuhadah said...

waaa...raisah pon nak makn.. nampak sedap kurma daging tu..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hehee..bulat mata Raiisah, mesti terkunyap2 mulut dia

NURULHUDA JAMALUDDIN said...

akak, boleh bagi email akak atau fb akak tak? ada something nak disscuss. please akak cantekkk.;)

meera said...

Wah hebat la kurma daging..!! Raiisah nmpk kcik sgt la.. Cute sesangat.

Rina Ellisa said...

Ya Allah.. comil nya raisahhhh.. Mata bulat :D

laila74 said...

Badan raisah ni jenis kecik ye, x montel tapi senang dukung

Gina said...

Nanti saya nak dtg melawat you, boleh masakkan kurma untuk saya tak? hehehehe

ina ariffin said...

slm..comelnye raiisah nie..mata bulat2 pndng nasi tu..kisses from auntie. :)