Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, January 30, 2013

Makan Mcd Pon Nak Kecoh

Halooo haloo hari weekend hari tu saya teman daddy ngan mummy saya makan mcd..

Ni la die wajah keriangan saya masa teman daddy mummy saya makan.. ^_____^

Kemain ko Raiisah ek suke bebenor sampai meleleh air liur dalam car seat tu.. Sebenarnya mummy die yang teringin nak makan mcd.. hehe Bee jom makan mcd teringin nak makan prosperity burger.. Dah 3 bulan tak makan mcd.. Serius weeii rase dah lama tak makan mcd tekak teringin-ringin lagi2 dah boley minum ais kann... Kesian..


Tak suke makan burger ada bawang.. Itulah perkara pertama yang aku akan buat buang bawang tapi kalo dah tergigit bawang tu terus terbantu nak makan..

Tunggu ek Raiisah dah besar nanti mummy suap kamu ice cream ek.. Skang ni hanya mampu tengok jer la ye..

Seboleh-boleh nak bulatkan mata die.. Elok diam jer die dok dalam car seat.. Senang skit mummy ngan daddy nak makan..

piece : kathyjem

8 comments:

FarizAtie said...
This comment has been removed by the author.
mama ila said...

comel sangat raiisah =)

Ejatt Hasan said...

comelnye dia.. =)

Jan@Afzan said...

sangat baik dan comel raiisah. muahs

best dapat anak yg behave kan? tak mcm anak Jan..hehe

orked violet @ SYA said...

aaa... comeL giLer..!!! best nye ad baby =)

✿ pink velvet ✿ said...

comeinyer raiisah.. adorable sgt :)

bahIRAh said...

kak kathy upload la sume headband raiisah.. comel sgt la die ni!! geram tengok..huhu

LizHairi said...

ingat affan betul2 bagi sekerem kat raiisah..
aperpun-raiisah is sangat comei =)