Klik Yer!! Mekasih...

Monday, January 21, 2013

Air Liur Meleleh Raiisah Ketagih..hahaha

Tu la die kalo anak dah pandai main air liur kan.. Seriau kalo tengok anak main air liur ni bukan apa takut botak tengah.. hahaha Kan orang tua cakap kalo baby dah start main air liur rambut akan gugur.. Serius itu la yang terjadi kat aku.. Lagi2 rambut panjang ni kan lagi cepat gugurnye.. Masa dalam pantang takde pulak rambut yang gugur sekang ni gugur menjadi2.. Pelik2~~

Hujung bulan ni jugak mummy kena potong rambut tak leh tunggu lagi.. Nanti lagi banyak yang gugur tak pasal2 kena Yum Nam Hair Care.. kekeke

Ni budak sudah pandai main air liur.. Memanjang nak keluarkan air liur tu..

Prrooohhh proohhh jer yang die tau.. eeee geram mummy piat kang baru tau.. hahaha

Tengok aksi Raiisah main air liur macam maner..



Ni sikit jer air liur yang keluar.. Ada tu sampai basah baju.. Nak kata ada makanan yang tak dapat rasenye semua aku dapat, semua aku makan.. huurmmmmm Ke semua baby macam tu..??!!

piece : kathyjem

11 comments:

genuine1224 said...

smua bby gitu, xdak kena mengena eh dgn mengidam tapi xdapat. org tua2 je tu.. lagi 1, rambut gugur lepas bersalin tu biasa. sementara badan kita nak back to normal.i dlu, bby 1st meninggal lepas bersalin, pun rambut gugur jugak.xdak baby pun sama je jadiknya. now 2nd baby dah setahun lebih, rambut masih gugur lagi.. sabar jelah..

Siti Shuhadah said...

alololo..semangatnya dia dok abuuu buu buu... gabis la mummy...hehehe... comel la raiisah ni..geram...

kathy jem said...

genuine1224 : yekerr baby dh sethn still gugur gak..huhuhu..mungkinlah kot.. :)

kathy jem said...

Shu : memang pon rambut dah botak..hahaha

adarnadzmie said...

khaty... jgn risau semua baby cam tu... anak akak pun skrg ni tgh main2 air liur... hehe...

meera said...

Geramnyer tgk vdeo tu kathy... Comel giler rasa nk dukung n cium puas2 raiisah girl ni. Semoga mnjadi anak solehah ya cayang.

mekchu said...

hihi.. mekchu tgk video raisah menyembur ni pun dah bleh release tension tau.. comelll nya kamoo..

Ibu Dhia said...

rambot kite pon gugur da kathy.. mujur da potong pendek.. tp menangis la bile menyapu, mesti byk gile helaian rambot.. dua2 anak mmg begitu pon, gugur rambot..

Gina said...

pandai bergambar la baby girl you ni Kathy

AlyzaFisol said...

comeynye raiisah...geram tgk...cam nk peluk2 cium2...comey sgt!!!!

ibuhebat said...

yang urut tu setuju.. memang membantu. especially waktu hari2 pertama susu belum betul2 ada. :)