Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, January 22, 2013

Breastfeeding & Maternity clothes dari DnA Boutique..

Aku rase susah nak cari baju breastfeeding  yang moden dan harga berpatutan.. Kebanyakkan yang ada semua old fesyen pastu harga mahal mengile..

Baju menyusu ni memang satu keperluankan so untuk ibu-ibu yang sedang menyusukan anak kenalah pakai pakaian yang bersesuaian.. Kang pakai pakaian yang tak sesuai bile anak merengek menangis nak susu kan payah nak selak bagai..hehe

Kat DnA Boutique korang leh jumpe design yang cantik2 dan yang penting selesa & ada saiz.. =)

Pagi yang selesa bile memakai baju breastfeeding ni.. Lunch karang senang nak pump selak jer..hihihi

Yang bukan ibu menyusu pon boley ajer pakai baju dnaboutique ni sebab design dia semua jenis badan boley masuk, mana yang tengah pregnant pon boley pakai.. Dan kainnye ofcoz selesa dan  potongan bajunye pon cantik.. Bertali belakang yang sesuai dengan aliran fesyen masa kini.. 

Senang kalo mane yang nak menyusukan anak selak jer terus bagi susu kat anak.. Yang aku pakai ni saiz S.. Betul2 ngam badan aku.. =)


Mane yang tak tau semua rekaan eksklusif baju DnA Boutique ni semua di reka khas dari Dynas Mokhtar sebab tu semuanye cantik2.. =)

DnA Boutique hanya terdapat di The Curve dan coming soon di Setia City Mall..

Korang mane yang tengah mencari baju untuk breastfeeding & maternity boley la tengok di sini DnA Boutique dan sebarang pertanyaan silalah email di dnaboutique@gmail.com..

piece : kathyjem

11 comments:

Ainul said...

cantik.saya selalu beli kt Mumsluv.
ni FB dia https://www.facebook.com/MumsLuvExclusive?fref=ts

AlyzaFisol said...

cantik sgt baju...tak nmpk cam utk BF pn... :)

cik nur said...

lawa baju wlpn untuk bf hehehe :)

ComelComot said...

cantiknya u dear- xcam penah pregnant pun..kurus lansing saja..bestnya nanti kena blaja ni ilmu kurus slim dgn u utk maintain cm u. i ni skang makin kombang ..hahahah..

kathy jem said...

Ainul : ooo selalu beli kat situ ek..ok nanti i nk beli kat Mumsluv la.. =)

kathy jem said...

AlyzaFisol : kan..tak nampak macam baju bf..awk pon boley pakai..design2 die lawa2..

kathy jem said...

cik nur : serius memang lawa..kalo beli sure puas ati.. ;)

kathy jem said...

ComelComot : senang jer comel nk kurus..bagi baby bf jer sure badan cepat kurus.. :)

Calomera said...

hai mummy kathy. baju raya untuk menyusu da ada ke belum? jom tengok baju raya khas untuk menyusu kat sini link album nursing
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.570379666346989.1073741834.488833471168276&type=3

MamaStail said...

Selalu baju menyusu memang susah nk cari. kalo ade pon tak kena ngn taste kite la pulak kan.

Apakate tgk kat sini.. mane la tau kan ade yang berkenan nk pakai hari raya aidiladha nanti..

mamastail.blogspot.com atau fb MamaStail... TQ

Azeramya said...

saya ada menjual pakaian menyusu, peralatan & kelengkapan menyusu.
fanpage fb : Azeramya
blog : azeramya.blogspot.com.
sudi-sudi lah singah ye.. mana tahu kalau berminat nak beli. tq