Klik Yer!! Mekasih...

Monday, January 7, 2013

Simple Jer Celebrations Anniversary Kami Yg Ke-2

Anniversary malam tu kami ngi celebrated kat Sahara Tent Restoran Shah Alam.. Teringin nak makan nasi arab sebenarnya.. Rasenye dah lama tak makan makanan arab last makan masa aku pregnant 1 bulan kot lepas tu tengok nasib arab terus tak suke.. Masa mengandung tengok nasib arab tekak kembang nak muntah tak suke betul makanan arab masa tu..

Ingat malam tu nak makan western tapi di sebabkan aku kena ambik barang kerja kat dalam Plaza Masalam tu terus decide ngan Affan makan kat situ senang.. Nak balik Sg. Buloh ambik Raiisah pon dekat..

Raiisah kena tinggal ngan nenenk die malam tu kasi mummy ngan daddy dating berdua jap.. hehehe

Akhirnye kami makan di sini.. Masuk2 wahhh kagum ngan decoration restoran ni.. Cantikkkk... Arab style..

 Sementara menunggu makanan sampai Affan sempat menulis diary..

Eh muka nampak tua.. hahaha Dah mak2 kan muke tu ada la kedut2 skit.. Nak pakai Tabita la pas ni.. Eh! hakhakhak ;P

Hahaha.. Masa ni Affan dok cakap **Huny takyah la ambik gambar bee.. Aku : haaa pedulik hapa huny, janji gambar banyak.. hahaha Nak buek macam mane isteri mu suke bergambar.. Kalo tak 100 keping gambar dalam hp tu tak sah.. ;P

Menunggu makanan dengan penuh kesabaran.. Dah lapor masa ni.. Masa pilih makan pening jap ngan Affan sebab tengok makanan dalam menu tu semua menarik macam semua nak oder.. hahaha Affan siap cakap jangan oder banyak2 kang tak termakan pulak.. Baik!
 
Simple jer celebrations anniversary kami yang ke 2 malam tu.. Makan, borak2, layan dengar lagu arab terus zas zus zas chow balik.. Nak lepak lama idak lerr sian anak kat rumah dok ingat die jer..

Aku oder Mandi Lamb.. Serius nasi lamb die sangat sedap... Lamb die besar lengan kot besar makan pon puas.. Tu pon tak abis makan siap kasi kat Affan suruh die abiskan.. Last2 die pon tak abis jugak..

 Affan oder Shish Taouk, pon sedap gak walaupon nampak macam simple tapi serius sedap..

Dah kenyang laju2 balik Sg. Buloh ambik Raiisah.. =D

piece : kathyjem

8 comments:

cha said...

nanti try makan kat Saba' Cyberjaya. Terbaik nasi arab dia tapi decoration takdela mcm kat sini hee :D

kathy jem said...

cha : serius sedap ni..kena cuba ni..hehe

cha said...

ok next time i try kt sini pulak sebab memang suka nasi arab

Siti Shuhadah said...

happy anniversary kathy !! :)

Chekgu Azrine said...

Tingin jgk ni nk mkn ns arab..hehe

Cikgu Norazimah said...

sy suka saba' setiawangsa, dpn LRT tu..mmg best ! tp decoration x chantek sgt ler, cuci mata tgk mat2 & minah2 arab boleh ler..hehe

Wawa Tasliman said...

Happy anniv.. Dulu i pernah makan kat Sahara Tent kat Alamanda tapi apasal xsedap pun.. Maybe apa yg i order tak sedap.. Hihi.. Resto arab paling favo Saba' kat Cyberjaya..

ComelComot said...

happy anniversary babe.semoga kekal hingga hujung nyawa