Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, May 16, 2013

Lipstick NYX Yang Sangat Seksi

Halooo punye lama ko beli lipstick ni baru hegeh nak bagitau..hahaha Sebenarnye takde story pon nk cite ari ni saje story lipstick baru ni boleh.. Tak baru pon dah lama beli baru ni nak update sebab ada yang tanya lipstick aku pakai ni beli kt mane..Colour code apa?? Lagipon dah lama aku tak bercerita pasal produk kecantikkan..

Aku suke NYX soft matte lip cream ni sebab colour pink yang aku rase sesuai dengan penampilan ku dan menampakkan lebih hot dari biaser.. Puiii sangat...! Nak termuntah kuning dengar angkat bakul sendiri ni~~ kakakaka

Ok2 jangan ada yang termuntah yer.. Sabar2 bukan selalu pon aku puji diri sendiri kalo selalu ada yang menyampah pulak.. Dah menyampah sibuk nak baca blog kite ni..Puii kat orang tu..haha

Dah berbalik cerita asal nii..

NYX soft matte lip cream ni long lasting tau.. Kalo kulit gelap pon sesuai pakai serius memang cun cantik, seksi dan nampak menyerlah walaupon kulit gelap.. Macam ai ni bukan putih sangat pon.. See pakai kaler ni terus nampak putih..kakakaka Dan I jarang okey pakai liptik kaler pink ni rase macam tak sesuai jer bile pakai kaler pink tapi tidak lagi dengan NYX ni..Ewah!..


Code SMLC11 Milan.. NYX ni boley di dapati di Sephora Pavilion, Paradigm Mall & KLCC.. Ooh lupe nak bagitau harga die murah jer rm26 ringgit.. Murahkan.. =)





piece : kathyjem

10 comments:

Jojet said...

hi..
mmg sesuai color tu dgn awk!

kathy jem said...

Jojet : hai awk..tqqq.. =)

Mizz Nanee said...

hi awak,
sy pun suka lipstick NYX nih..
klu gi Sephora tu...gelap mata skjap, rs cam sumer nk dibeli wakaka

Suhailah Abdul Hamid said...

color tu soft & sweet, sgt sesuai dgn awak :)

Roziana Ismail said...

Kathy cam ner nak buat post link keek kat dlm blog ek?

kathy jem said...

Roziana Ismail : klik yg ada icon <> tu..pastu klik icon <> embed this keek..then ambik code die paste dlm blog..

emy pokden said...

cantik..sesuai sgt yang awak...

Chekgu Azrine said...

Suka pink jgk..nti nk cari

rina mazlan said...

Nampak moda 10 thn la pakai pink! :)

rina mazlan said...

Nampak moda 10 tahun la pakai pink!