Klik Yer!! Mekasih...

Friday, May 31, 2013

Sedap Betoi Satay Madura Ni!!!

Haa kan dah kecuq liuq... Ari tu ramai benor dok tanya satay madura ni kat mane.. Die dekat Kayu Ara Damansara simpang sebelum 10 boulevard tropicana sebelum stesyen Shell & Bhp..

Serius satay dia memang terbaik, sedap, mengancam.. Serius tak tipu korang wajib try.. Kalah satay yang ado kat Malaysia ni sebab kuah die tak macam kuah satay yang kite selalu makan tu, Kuah Satay Madura ni ada rase masam, pedas dan berlemak.. Haaa aku taip ni pon dah kecuq liur di buatnya.. Harus balik ni terjah beli satay madura ni..

Hari tu first time makan beli 15 cucuk sekali tak cukup menyesal beli 15 cucuk sebab aku ngan Affan makan berebut-rebut..hahaha Lepas ni kena beli 30 cucuk baru puas..hehe

Seperti biaser mancher i Ayu yang perkenalkan satay sedap ni..  Nak tau rupe kedai tu macam mane sila tengok di blog Ayu Denira

piece : kathyjem

5 comments:

Chekgu Azrine said...

Sukanya satay...hadehh..dah terliuq ni

Mon MonaLea said...

tengok mcm ni kuah ni mcm air asam pun ada. nampak sedaplah kathy

Suhailah Abdul Hamid said...

thanks kathy,always bg info mknn yg sedap2 cenggini,harus cuba sbb dkt juga dgn umah :)

kathy jem said...

Suhailah : most welcome dear..hehe kena cube makan tau sedap..lepas makan mesti u akan nangis sebab sedap sngt..hahaha ;P

kathy jem said...

Mon MonaLea : mmng ada rase kuah asam pon ada..tp serius mmng sedap..