Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, May 2, 2013

Raicha 7 Bulan

Hai semua ari ni genap saya 7 bulan..

Tula die anak pertamakan mestilah setiap bulan ko nak hupdate perkembangan anak ko.. Masuk anak ke dua ketiga keempat setahun dua kali ko update pasal die..muhahaha

Jangan ada orang meluat sudah kalo meluat sila singgah ke blog lain yer.. =P


Yer hari ini 2/5/2013 genap Raiisah 7 bulan.. Kan dah 7 bulan die.. Pejam celik bangun tido makan, makan tido dah 7 bulan.. Besok2 dah setahun dah berjalan.. Betullah orang cakap baby dah masuk 5 6 bulan dieorang cepat membesar.. Raiisah besar dari segi badan tak, badan berketak-ketak tak jugak cume die cepat panjang.. Kalo tengok baju die masa 3 bulan semua dah singkat.. Kalo pakai nampak pusat..

Kiyomi Kiyomi.. hahaha Sempat nak berkiyomi..

Dannnnnn Raicha sudah ada gigi.. Yeaaaa dah ada gigi patut la bagi biskut laju jer die kunyah upernye dah ada gigi.. Bab gigi tu nanti aku story lain ek.. Mengesot pon dah jugak tunggu nak merangkak jer belum lagi.. Dan die suke di dirikan..Kalo dapat berdiri gelak besar macam ape jer.. Suke sangat..

Dan die kuat makan jugak.. Pagi makan biskut, tengahari makan bubur nasi or puree buah-buahan dan petang makan bubur nasi lagi dan setiap kali makan mesti abis.. Kadang tu risau tengok die makan banyak.. Tapi Alhamdulillah die makan banyak berak pun kerap.. =)

Semoga Raiisah besar dan membesar dengan sihat yer nak..


piece : kathyjem

8 comments:

Mon MonaLea said...

Raicha tua 5 hari dari anak saya. Comellah Raicha ni.

kathy jem said...

Mon MonaLea : ooyekerr anak kite lahir bulan yg sama.. =)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

baguslah Raiisah suka makan.. geng mummy daddy nanti :)

Rai said...

comel sgt raicha. hope dpt baby boy nti comel camni hihi suka baca pasal dia

Chekgu Azrine said...

aish xmo mkn bubur...risau sgt..huhu..skg bg dia biskut ngn puree je..

Miss Moon said...

betul ke dah 7 bulan ...rasa cam baru lagi rasanya Kathy beranak ...cepat kan masa berjalan ...nnnn Raisah makin cute

Mimy Hamid said...

nk buat menantu eh

Ibu Dhia Danial said...

raicha dgn anak auntie beza 11 hari jek ek.. buleh la buat menantu.. kuikui