Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, May 23, 2013

Majlis Kesyukuran dan Sambutan Hari Jadi CCPA

Sori uolss baru nak update..Last week tak sempat nak update Isnin sampai rabu iolss tak sihat now baru ni sempat update.. Marilah kite story mory cerita yang dah basi ni..hehehe Takdelah basi pon last week punye kejadian.. ;P

Last week hari Jumaat kami CCPA buat Majlis Kesyukuran dan Sambutan hari jadi buat warga CCPA dari bulan Januari sampai Disember senang buat sekali.. Majlis Kesyukuran tu sempena kami CCPA dapat bonus.. Al maklumla semua orang dah abis duit bonus kami baru ni dapat.. Apa2 pon syukur la kan walaupon lambat still jugak dapat.. Syukur Alhamdulillah.. =)


Sebelum majlis bermula kasi siap apa yang patut..

Nama kite di situ.. Bukan sambut besday i sorang jer tau semua staff CCPA sekali.. Tak sabar nak makan Red Velvet.. Kek feveret i tau.. yum yumm

Hadiah yang bakal kami dapat.. Nanti kena tukar2 hadiah.. S4 pon ada kat situ.. Kelas! Banyak duit ko S4! hahaha


Sebelum acara start ucapan sepatah dua kata dari Big Bos En. Halem..

Snap jangan tak snap..

 Muke konon tgh menghayati ucapan dari bos.. hahaha Wayang sangat di situ...

Laki2 terhangat di CCPA.. Hangat ker?? kakaka

Ok masa yang di tunggu2 kan cabutan hadiah bertuah.. Apalah yang bos dapat tu..

Antara banyak2 hadiah, hadiah Kak Murni punye paling gempak.. hahaha

 Cabut Meon jangan tak cabut..hahahaha

Hadiah apa la aku dapat ni..

 Kak Aiza dapat buku Ustaz Kazim.. Kak nanti nak pinjam ek..kekeke

Nasreq tak boley bla dapat CD Ombak Rindu.. Giler kedekut sape yang bagi ni.. Dasar malas nak cari hadiah rembat jer barang kat rumah.. hahaha

 Me dapat pasu kecik dari Nasreq.. Ni mesti ko ambik pasu kat rumah mak ko kan Nasreq..


Ade jugak yang nakal bagi hadiah macam ni.. Giler geli arr..! Masa Hanis bukak hadiah tu die melompat katak depan muke..hahaha Takdelah sampai melompat kat muke tipu jer.. ;P


Kami yang hepi dapat hadiah walaupon sudah tau harga hadiah tu berapa hengget.. Tak kisah murah ker mahal ker yang penting ikhlas..


Bacaan doa selamat..

Meleleh tengok makanan.. Laporrr..
 
Sila jemput makan jangan malu2 yer CCPA..

 Bersama Kak Yana.. Kak Yana tengah preggy baby kembar.. weee~~

 Nampak badan kecik makan tak hingat! Lauk penuh dasar bela saka..hehe

Yana Meon Me..

 Bos geram tengok kek tu tak sabar nak makan..

 Selamat Hari Jadi buat CCPA.. Senang semua sambut sekali..

Abis dah acara kite..

piece : kathyjem

8 comments:

mona said...


Omg upenye adk angkat sy kje ngn kathy...zulfadli....haha

kathy jem said...

A'ah satu seksyen ngn zulfadzli..kiteorng panggil die munky..hihi

Live a Life Well Lived said...

seluar pink tu bakal isteri izzue islam eh?

Suhailah Abdul Hamid said...

tgk mknn semuanye sedap2 lg2 RV tu...kelaka la,masih ada org yg suka buat kejutan hadiah macam tu ye,ingatkan zmn sekolah je...hihihi :)

mona said...

hahaha dulu wktu si munky tu baby2 lgi my mum jage dia...kurus kering je wktu kecik2 hahaha...

mona said...

dulu wktu dia baby my mum jage dia...dulu kekecik si munky ni keding je haha tpi cumel...kem slam kt dia kathy ckp k.mona n ibu kirim slm...

kathy jem said...

mona : Ok kak mona dh bagtau..die ckp w'slm..die pon ckp kenal akak masa baby mak akak jaga die..hehe

kathy jem said...

Live a Life Well Lived : a'ah bakal isteri izzue islam..dieorng nak kawen hujung minggu ni..