Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, December 3, 2013

Kasut Ohhh Kasut

Biaserla bile 2 tahun tak bersukan bile nak pakai kasut sukan semua pon dah lekang.. Macam kasut futsal aku tu pon sama kulit badan semua dah lekang tapak ok lagi.. Sayang kasut futsal aku tu dah 9 tahun berkhidmat.. Ni kasut sport pulak buat hal.. Elok abis training netball terus senyum lebar dah la tinggal 3 hari nak berlawan masakkk.... Haiihh kena keluar duit la niiii.. Kasut sport yang ada pon tinggal kasut jogging jer.. Takkan nak main netball kasut jogging pulakkan tak sesuai..

Aku bab kasut bersukan ni particular sikit bukan apa kite nak main kena ada keselesan macam permainan outdoor kena pakai kasut outdoor kalo nak main indoor kena pakai kasut indoor supaya boley mengurangkan kecederaan sewaktu melakukan aktiviti sebab daya yang terkena kat kaki tu berlain sebab tu ada yang kasut harga die mahal..

Adidas kenapa ko banyak pink.. Nike kenapa tak banyak pilih.. -___- Nak cari kat tempat lain tak sempat nak kena pakai taining petang tu jugak..

Banyak2 kasut yang final aku pilih 3 ni sebab memenuhi citarasa ku..cewah! Kalo yang tengah design sebiji macam kasut sport Affan.. Ramai kata yang tengah tu cantik tapi kalo tengok live yang tengah tu bahagaian depan die cam kembang sikit.. Purple tu tak minat sebab mahal..hahaha.. Yang first tu lagi cun.. hehehe Budak sales tu pon cakap yang first tu lagi sesuai dengan aku and design die nampak lagi bergaya..gitew! Eh nak bergaya ker nak selesa.. hekhekhek Dua2 nak.. =P

Antara Adidas dengan Nike, Adidas kualiti die lagi tahan lama sebab apa aku berani kata macam tu sebab kasut futsal aku brand Adidas and 9 tahun bertahan.. Lamakan.. =)

Ikutkan nak beli kasut Nike sebab bentuk kasut Nike lebih kepada ciri2 wanita comel tapi Al Ikhsan kat Tol Batu Tiga ni, Nike die takde yang berkenan kalo ada pon tak banyak pilihan.. Adidas die banyak yang cun tapi banyak colour pink pulak.. Aku ni dah la tak suke colour pink tapi ni yang aku rase selesa dan ok.. Hambik jer ni yang penting selesa dan murah.. Yang lain aku tengok harga die semua 2++ 3++.. Ni aku dapat rm209.. =)

piece : kathyjem

4 comments:

cahaya nur said...

dapat beli kasut yang memang citarasa kita,bertambah semangat jadinya..hihihi..

Chekgu Azrine said...

yezzaa...adidas jugak yg best kan??

AMANI JIBRIEL said...

erm... i pon tgh servey nike running... da jmpa kler kelabu hijau pink... rege lbih kurg 259.00 tp lom lg beli... huhu

kathy jem said...

Chekgu Azrine : setuju adidas sngt best..