Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, June 16, 2016

Jubah Cantik & Murah di Nile.com

Salam semua..wahhh shopping lagi kita di Nile.com.my..memang teruja abis la kalau buka website Nile.com.my ni sebab harga yang dia memang murah berbanding webshop yang lain..kalau dah klik tu faham2 je la memang ter akan beli la..behehehe

Tengah pregnant ni kan memang payah la nak cari baju yang sesuai lagi2 badan dah makin mengembang..dulu2 selalu shopping kat Nile.com ni ambik size S la ni kena ambik size L..yee jangan gelak yee saya dah pakai size L..senyum sikitttttt... ^____^ hahaha Walaupon badan mengembang tetap nak feeling2 model..jom tengok apa yang kita shopping kat Nile.com.my ni..

LONG DRESS MIX COLOUR WITH WELT POCKETS DESIGN- DARK GREEN

RM74.90

LONG DRESS WITH SPECIAL TRIBAL SEQUIN DESIGN - DARK BROWN

RM85.90

HANIYA FULLY TRIBAL PRINTED DESIGN BLOUSE - CREAM

RM34.90
HANIYA THREE TONE MIX COLOURS WITH PATCHWORK DESIGN BLOUSE - GREEN

RM36.90

LONG DRESS MIX COLOR WITH PIPING DESIGN - DARK ORANGE

RM75.90

PRINTED ETHNIC DESIGN DRESS - GREY

RM69.90

Triangle Stitching Fashion Women Bag

RM38.30

Aku suka beli handbag colour gray sebab banyak baju boleh match..

SPECIAL CHIFFON PRINTED DESIGN WITH BAJU KURUNG MODERN - COFFEE

RM79.90

Dari dulu sampai sekarang shopping kat Nile.com ni memang tak pernah mengecewakan..hari ni oder besok barang dah sampai depan office..bukan shopping baju jer banyak pilihan barang sebenarnya, ada alat senaman, aksesori wanita, perkakasan rumah, mobile aksesori, baju untuk kanak2..macam lagi la, yang penting semua harga yang ditawarkan Nil.com semua pada harga rendah dan menarik..

Nile.com akan bagi Free Delivery untuk Semenanjung Malaysia dengan pembelian RM48 min tapi dengan Poslaju Courier sahaja yer..promotion start dari 30/05/2016 -18/07/2016.

So korang boleh cikedout kat website Nile.com.my..

piece : kathyjem

3 comments:

AinAthirah Anuar said...

Baju cantik yg pakai pun cantik. Mmg cantik lah! tak disangkal lagi. handbag tu cantik ><

Liyliz Yusof said...

cantik la wall2 posing semua..

norli nadia said...

guna apps ape ye?