Klik Yer!! Mekasih...

Monday, June 27, 2016

TAK PERLU FOUNDATION ! CONCEALER ATAU COMPACT POWDER !

Siapa nak tengok makeup simple raya boleh la tengok tutorial makeup video dari Kak Kathyjemmmm..ececece...kita ni takde la terer sangat makeup nye, boleh setakat nak berserikan sikit muka tu..hihi tepek2 kat dahi hilangkan jerawat tu..



Nah tengok muka kita sebelum and selepas guna Super Moisture DD Cushion dari Kaay Cosmetics..see takyah pakai compact powder pon, nampak macam dah pakai compact powder kan sebabbbb dalam Super Moisture DD Cushion semua dah ada..tadah muka depan cermin je dah siap..tak ambik masa yang lama pon..dap2 cuma 1 minit je dah cover satu muka, dah tutup liang pori..

Ok la tu je nak bagi tau korang betapa syoknya pakai Kaay Cosmetics ni!!! ^___^

Tak caya beli seketul dulu..

Boleh oder dengan kita sekarang 011-28811281

piece : kathyjem

3 comments:

Cik Tie said...

Ciktie suka yang simple-simple je. Tak tebal mane orang kata hehe

surizan abdghani said...

Berapa rm kak?

kathy jem said...

surizan abdghani : RM69 dear.. ^_^