Klik Yer!! Mekasih...

Friday, November 20, 2009

Body Lotion & Body Splash from BBW

Setelah satu bulan aku menunggu akhirnya barang ini sampai jugak di ofis aku.. sukeeeee sambil goyong bontot..

Kalo tak 2 minggu dah boleh dapat tapi kena anta balik sebab tersalah bagi yang body splash tu die bagi shower gel pulak... huhu aku mintak body splash.. tapi takper biar lambat asal selamat.. hahahaha tibe2.. :)

Body Lotion dan body splash..

Malam ni leh tido ngan bau vanilla.. ngeeeehhhh..!!

piece : kathyjem

5 comments:

CiK sHaNasHaIDa said...

besh..suke bau vanilla..nyaman nye!! like it

Gina said...

I pun pakai Bath & Boday Works nie..rasanya nie lagi wangi dari Victoria Secret

kathy jem said...

CiK sHaNasHaIDa : Me tooo...
Gina : ooo cik gina pun pakai BBW ni ek.. tu la sy pun ade pakai Victoria Secret gaks.. Bau die tak tahan lama..

eazy said...

kak.
boleh tanye mane beli ni?
online kew?

kathy jem said...

a'ah beli on9..http://how2shop.blogspot.com