Klik Yer!! Mekasih...

Monday, November 2, 2009

JENNIFER'S BODY

Korang dah pi nengok filem Jennifer's Body ni.. Best tau tengok cite Jennifer's Body ni.. Aku bagi markah 8/10 kat ini filem..
Maybe aku rase cite ni best sebab pelakon die kot.. Cite die hurmmm bley la..
Suke sangat tengok Megan Fox ni.. I likeee... Sape yang tak suke tengok Megan Fox ni beraksi sila angkat tangan..

Suke tengok Megan Fox punye mulut yang seksi tu and lagi2 tang badan nyer yang lentik meliut tu.. Sure korang meleleh kan.. So korang pegi la nengok cite ni yang seram tak berapa seram..haha :P

piece : kathyjem

3 comments:

JMR said...

i love megan fox...nak g tgk gk!!

Gina said...

terkejut-kejut tengok cerita nie..tapi anyway mmg best !!!

sueliah said...

aku pn ska tgok si megan seksi ni..phewittt