Klik Yer!! Mekasih...

Friday, October 30, 2009

Baju Sari atau Punjabi Suits..

Balik kerja terus ngi Masjid India cari baju sari ngan budak ofis untuk di pakai ari sabtu ni sebab ape.. Sebab ari sabtu ni SYABAS ade buat open house Deepavali amma!

Pemandangan luar nak cari baju sari..

Masuk2 shopping compleks tu terus nampak ini baju.. wow cantek nyer.. Suke nyer aku.. Nak ambik ni la..

Sekali tengok harga die ambik ko 500 hinggit.. Mak bapak mahal uper nyer sari ni.. Aku tak nak beli yang mahal2 kan.. Pakai nyer sekali jer.. So beli yang murah2 sudah..

Ni pun cantek gaks.. Tapi tk sesuai untuk di pakai di siang hari.. Gilo tengah2 ari nak pakai macam ni.. Mau basah ketiak macam air paip mengalir..

Aneka pilihan sari..

Aku teruja nengok sari ni.. Ni kalo pakai untuk kawen sungguh cantek.. Ala2 pelakon hindustan tgh pusing2 ungun api.. hahaha

Mak buyung pun nk pakai sari gak..

Sari ni cantek ade 2 tone colour..

Kak Liza ambik yang ni.. Time ni Kak liza tak puas ati coz ape yang die nak tak kesampaian.. Die suruh orang tu oter ikut betol2 fit ngn badan die.. Tapi dah oter stiil besar gak.. 3 kali oter baru die puas ati..

Aku nyer mane wei tak tunjuk pun.. Surprise!!! Poyo nak suprise2.. :P

Pas dah penat bershopping singgah kedai makan sebab kak syikin lapar sebab dari tengahari die tak makan.. Aku pun makan gaks.. :P

piece : kathyjem

4 comments:

ChiLaBaey's said...

Surprise..... tak sabar nak tengok ni... :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yang first tue memang cantik..

norsyazana jasni said...

mahal x sari dkt sana...sbb nk cari la..

kathy jem said...

norsyazana jasni : tak mahal sngt..ada yg murah ada yg mahal..tp klo nk cantik dalam seratus lebih..