Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, October 15, 2009

Beraya Sambil Berdangdut

Sabtu lepas Yana ade wat open house.. Aku pulak keje ari sabtu tu.. Ingat nk datang awal la tapi di sebabkan ade hal2 tentu aku pun datang malam..

Sampai2 umah Yana terus makan sebab lapor.. Pas makan terus berkarok.. Ko jangan main2 siap ade karaoke lagi open house umah Yana ni..

Masa ni belum nyanyi lagi.. Yana jer yang nyanyi dulu.. Aku just tengok dulu ambik fill.. haha tp kena makan dulu..

Aku Yana

Ni geng2 Yana waktu die stadi di UITM..

Mak Haji & Aku.. Marah die aku panggil die Mak Haji.. haha memang waktu zaman stadi UITM orng panggil die Mak Haji.. So nama die memang dah melekat sampai sekarang.. Nama die memang sesuai ngan orang nyer yang suke bercakap.. :p

Ni antara menu2 yang ade kt umah Yana.. BBQ Ikan, daging Kambing, Lembu, Ayam & Hot Dog..

Bee hun sup pun ade.. sedapppp!!!

Pas makan baru berdangdut.. Senggol Senggolan Cubit Cubitan.. Ko petik Gitarrrrr... Eeeewaaaahhh!!

Karoke tk hingat ngn Yana.. Best gilerrrr menari tergedik2 tak hingat.. Kalo eira ade lagi best.. Die pulak xde pegi sabak bernam.. Rugi weeii ko xde eira... haha saje nk bagi jealous.. :p

Ni anak2 buah Yana... Masing2 berjoget..

Shan ngn Yana berduet..

Ngn Nyah kak Yana..

Ila pon ade tapi seperti biase pompuan ni datang lambat.. lalalala

Kami bertiga..
Uit Afan pun adalah??? Mamat ni harus la ade kan.. :p
Afan yang skema pose mcam tu..

Nengok la aku nk ambik gambar die ngn aku.. Pas tu nk sekeh aku pulak.. Mamat ni dh la tk reti bergamabar.. Ade hati nk sekeh aku.. huhu Poyo jer b nii.. :p

Haaa ni baru ok.. Berapa kali Shah ambik gambar.. Muke Afan tak sempat nk sengeh la, mata penjam la, pandang tempat lain la.. huh sungguh mengada afan ni!

Yana xde sebab die yang tukang ambik gambar..

Ni Abng Ipar Yana.. Husband Nyah.. Die la yang tukar bakar ayam2 tu smue..

Pas karaok kami terus bergegas pulang..

piece : kathyjem

3 comments:

asna cute said...

wahh sedap yea makanan...
telan air liur jer la tgk huhu~

ChiLaBaey's said...

Alamak sekali tengok macam Nisdawati lah.... Nice blog... belajar dengan Ceeramoon yer.... :)

shopperlicious said...

alahaiii manjer naper la ko letak muker aku yg putih melepaks tu..ahh yg penting mlm tu kiter enjoyy!! nx year aku nak wat open house ada sukaneka laks ahh.. hehhehe