Klik Yer!! Mekasih...

Monday, October 12, 2009

Riang Ria CCPA

Khamis lepas ofis i ade wat open house.. huiii meriah sungguh tau.. Semua department ngn district smue datang.. Bos2 besar pun datang memeriah kan open house Riang Ria CCPA ni.. [Corporate Communications & Public Affairs]

My ofismate.. Suasana dh macam kenduri kawin pun ade.. Siap pasang bunga manga lagik nok ngan pasang lagu2 raya.. Semua orng datang mesti cakap ni open house ker kenduri kawin.. haha

Asal aku nk lambik gambar semua nyer nk menyempit jugak..

Open house weouls start kol 11 sampai kol 4.. Tapi dieorng ni dengar CCPA wat open house masing teruja nk datang..Sebelum kol 11 dh terjegat depan pintu..

Kalo tak caya korang nengok ni.. Tepat kol 11 smue orang dh terpajak kt depan pintu CCPA.. Giler awal wei dieorng sampai.. Staff2 SYABAS ni asal dengar ape2 CCPA buat mesti semangat dieorng nk datang.. haha Biaser la CCPA ni terkenal ngn kemeriahan nyer.. :p

Berduyung-duyung staff SYABAS datang beraya di CCPA..

Punyer la ramai staff datang sampai kteorng makan kt lantai jer.. huhu

Weouls tk kisah makan di mana2.. Asal kan dapat makan sudah..

Open house CCPA memang mcm ni.. Asal kte orng buat mesti ramai giler..Tak macam department lain kalo buat tk ramai pun yg datang sebab dieorang tak jemput smue department.. Macam weouls ni smue di jemput.. :))

Ni bergambar sebelum orang ramai..

Uit Ali Mamak pun ade jugak.. haha

Team Women CCPA yg bertungkus lumus memeriah kan majlis open house CCPA..

Aik Ceeramoon pun ade jugak.. haha pompuan ni harus jemput.. Budak2 ofis aku smue dh kenal die.. Smue tanya sape ni kat..Kawan ker?? Dh kawen ker.. Ade bf ker?? Heellloooo jgn nk gatai2 ngorat die ok.. Die dah kawen..! haha abis melepas staff SYABAS.. :p

Eira n Me..

Mase ni orang dh tk ramai dh.. So bley makan2 dengan Riang Ria sambil bergosip2.. Wahhh time ni pun sempat bergosip2.. Budak ofis aku memang patang ade masa melepak makan2 mesti nk bergosip2.. Kalo satu ari tk bergosip bukan CCPA la nama nyer tu..

Tp weouls bukan gosip bukan2 nyer weouls gosip pasal kerja jer.. yekeerr pasal kerja ker pasal lain nii.. hehe

Kalo tk caya korang nengok ni.. Tgh makan ni sempat gosip2 lagi.. haha

Bukan time makan jer.. Time buat keje pun sempat lagik tu.. haha

Masa ni tgh sibuk nk topup makanan yg dh abis..

Mulu CCPA yg tak henti bercakap.. wakakakaka..

Kegedikan budak ofis aku terserlah.. Dieorang ni tk kisah nk buat ape mak budak ker mak dara ker smue kepala giler2.. Kt CCPA ko tk leh nk control ayu2 tu smue tkde dlm buku kamus CCPA.. haha

Tengok ibu mengandung pun nk jugak lompat.. huh

Ape2 weolus enjoy dengan open house CCPA dis year sebab last year i xde sbb sakit.. haha bley sebab tu..

piece : kathyjem

6 comments:

mAr@ZiEy said...

best yer..

Ceera said...

penat aku tunggu ko update citer nie.. aku nak amik gambar kat sini, muahahaha...

Y u Z z 9071 said...

memang happening.....syok arr...kepala sempoii

[z@ck] said...

cantik baju kurung tu..
=)

sueliah said...

kathy jgn makan byk2..perut mu dh buncit hehehe

[ LADYKiKi] said...

wahhh..cantek nya kamu yang... sukeeeeee :P

ceera kit gumok sudah..