Klik Yer!! Mekasih...

Monday, October 26, 2009

Anne Dah Kawen Aku Bile Lagik!

Uuuuuwaaa Anne sudah kawen aku bile lagik niiiii... Tidakkkk... Wah tibe cam emosi terlebih pulak kan.. Takper2 jangan nangis jangan meraung kumpul duit banyak2 pas tu kawen tahun depan insayallah..

Cayok Afan kumpul duit banyak2! aikk Afan jer ker aku tak kumpul duit ker..haha Aku pun harus jugak.. Kawen dua2 kan harus kumpul sama2... :)

Ari jumaat malam Anne nikah kat rumah.. Besok tu sanding di rumah pulak dan Ahad di rumah laki.. Sungguh meriah Anner nyer nikah dh macam sanding pun ade.. Dieorang akad nikah after maghrib..

Hantaran Anne serba satu.. Wahh jealuos i tau Anne dapat gelang, cincin n rantai..

Sarung kan cincin..

Pas tu gelang pulak..

Last sekali Rantai.. Best kan.. :))

Nengok punyer la pek rumah Anne ni nasib baik tk roboh umah Anne ni tau.. Wah nampak sangt nk nipu nyer.. Ni baru akad nikah belum sanding lagik.. Lagi meriah kedebom

Akad nikah kali kedua baru Anne sah menjadi isteri kepada Roseddin bin Ibrahim dalam erti kata Dean.. Fisrt tu mybe Dean terkejot kot.. Dah la akad nikah satu kampung bley dengar siap pasang sound system lagi.. Mau tak gagap nk mencakap nyer depan Tok Kadi tu..

Pas acara akad nikah sesi bergambar ngn pengantin..

Anne walaupun tgh jadi pompuan melayu terakhir malam tu memang tak reti duk diam.. Abis makcik2 saudara mara die sound.. Anne ko cube jadi ayu skit.. Jgn ganas2.. Ko kan tengah menjadi pompuam misali ni.. So ayu2 la skit.. Ni belum time ko tuuuuuuutttt lagi... hahaha abis la Dean.. psssssttt 18sx

Anne ni memang mcm ni tk reti dok diam ade jer die nk terlentok sana situ..

Ni smua ala2 siti la konon..

Siti la sangat kan.. Sepakat ni pakai baju jubah ala2 arab..

Arab ker?? wakakaka

Anne dan Kathy

Cantek sangat Anne malam tu.. Ala2 pompuan Arab..

Kenapa ek Afan macam gitu macam nk terberak jer.. Dean lak macam joget lambak.. Tak sabar ker Dean nk joget lambak ngn Anne.. Ngan Afan pun jadik la..

Aku yg ala2 ayu tak ayu.. miahahaha.. :p

Besok tu pegi sanding pulak..

piece : kathyjem

2 comments:

asna cute said...

cantik la kawan kak katy nie.. sweet jer tgk dia.
Harap2 lepas nie akak la pulak yea hhehe ;)

nasazfrog... said...

owhhh ala2 arab gitu loh... cantik... kathy tahun depan dah boleh dah tu,,, jgn lama2 rugi usia...