Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, October 1, 2009

Kek Lambat Sampai....

Ingt celebrate dh abis uper ade lagi.. Petang tu die orang larik jap pegi beli kek.. Sempat lagik tu.. huhu.. Alang2 duit ade lagi kan ape lagi pegi beli kek la.. Time ni dh nk petang nk balik dh..

Makan dan makan lagik smpi muntah..

Happy belated Kat..

Ngeehh!!! dapat potong kek bersama ofismate.. :)

Tiup dengan penuh perasaan.. puh kanan puh kiri..

haha.. muke tersengeh smpi ke telinga dpt tiup lilin..

Kt ofis aku ni setiap bulan mesti ade celebrate besday.. Tak kisah la sape2 nyer besday.. Semua staff akn merasai potong kek..

Kt ofis aku, aku sorng jer yg lahir bulan 9.. Huhu tu yg busan tu... Tiup lilin sorang2.. huhu

Bulan paling best celebrate besday adalah bulan 4 sebab 6 orng skli celebrate.. Sungguh meriah..

My Manager Cik Shahrul Bariah.. Cik ok bukan Puan.. hehe

Sabar2 smue orng akan dapat..

Masing2 perut dh kenyang pun nk melantak lagik.. Ni pun ramai yg xde.. Kalo ade lagik la meriah dengan pelbagai bunyian dan perangai.. hahaha

Korang bayangkan mane tk kenyang nyer kteorng ni.. Dh la pagi tu Si Abng Rohai bwk mee rebus.. Abis satu ofis makan.. Pas tu petang Kak Shima bwk balik makanan Nando's.. Lagik2 la bertambah gemuk aku ni.. Perut aku dh terbuncit kedepan pun nk makan lagik tu.. Haaiisshh tk faham betol perut aku.. Eceh salahkan perut plak~~

Sesi bagi membagi kek.. Di sebab kan kek tu tk abis dan byk lagi aku bagi la dieorng mane yg nk tu daripada membazirkan..

Kak Shima.. Waktu makan piza die xde ngi kuar beli Nando's... Dpt mkn kek jer..

Yg terjelir lidah tu Kak Min.. Die la yg bertungkus lumus membuat persiapan sambut besday aku ni..

Time Kaseh Kak Min utk smue ni.. Chewah!! Thn depan buat surprise lagi ek.. hehehe

piece : kathyjem

2 comments:

intan said...

sedapppnyeee kek dia..

LIZA said...

hai kathy... wah meriahnya ngan kwn2... nak tumpang lalu je... akak baru je dlm dunia bakery... so nak try... bukalah blog akak..http://kekdihatiku.blogspot.com