Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, October 14, 2009

Dengar Gosip yang Menyakitkan Hati

Lama tk lepak2 ngn Ila , Yana.. Saje jer jmpe die borak2.. Ari tu Yana ade wat open house tp tk sempat nk borak..Datang umah die makan2 terus cabut.. huhu So smlm cal Yana terus ajak jumpe.. Seperti biase jumpe di Rasta..

Tengah menunggu Yana dalam kete..Adalah setengah jam.. haha :p

Yana oder nasi goreng daging..

I rojak jer.. Kali ni rojak die tak berapa best sebab skit.. Pas tu kacang die pun letak sikit.. Abis aku ngadu kat Kak yang jual rojak ni.. haha Kakak rojak tu kata pasti ni kalo adik2 cantek lawa oder pasti akak akan letak banyak2.. haha Adakah disebabkan kami berdua lawa dan cantek.. huhu **itu kakak indon tu yg cakap ekk..

Yana air barli..

Aku limau ais..

Cantek tak Yana pakai sunglasses ni.. Jealous i tau..

Ni hadiah pemberian dari Shah kat Yana sempena besday die yg ke25.. auuu sweet sangat.. Dapat sunglasses PRADA okeeyyy..

Ni sunglass harge die dalam rm1000 lebih ok.. bila la bley pakai sunglasses mahal2 macam ni kan..huhuhu berangan jap~~~

Cantek kan Yana pakai sesuai ngn muke die.. suke aku tauuu

Aku yg menunggu bile la plak orang nk bagi hadiah sunglasses niii.. kakakaka.. Tunggu hadiah dari langit ekkkk..

Ni pompuan datang lambat skit coz banyak keje..

Ni mase ni tengah mendengar gosip dari dieorang.. haha

Gosip manje2 ku.. Jangan tk gosip..

Korang nk tau gosip ape.. Meh sini aku cite kan..

Pasal ilaaaaaaaaaa dh nak baalik coz die ade keje nk ken setel kan.. hahaha bley macam tu.. Pompuan ni tau nak balik awal jer.. Balik la lambat skit gosip ko ngan Yana pun tk abis cite.. Semangat mendengar ni.. Aku tau ko nak balik awal sebab nak nengok cite Tari Tirana tu kan..haha :p

Oh lupe nk bagitau gosip ape yang Yana Ila cite tu.. Huuurmmm Pasal member dieorang la.. Lelaki yg menyusah kan hidup pompuan.. Ko dah tau tk suke ngn itu pompuan jangan la ko buat tak tau jer kt die... Ni tk cal tk, tanya kabar tak, sms pun tak, ko senyap jer sampai 2 bulan..

Mane leh tahan macam ni.. Tau2 ko dh ade pompuan lain.. siap bagi tau member2 dlm fb ko yg ko dh ade gf baru.. bley macam tu.. Sangat kejiii!!

Iiisssssshhh aku kalo laki macam ni buat kt aku mau aku suler die sampai ke mulut.. waaahhh aku ni tibe2 nk marah kan.. haha ooiiiiii over lak aku ni.. Padahal ni kawan Yana ngan Ila aku lak yg over2.. haha

Yg ni jer aku bley bagitau ek yang lain2 ni aku tk leh kasi tau.. Mampos aku kena maki ngn Yana Ila nanti.. Tp mamat yg aku cite ni aku kenal la jugak.. Tapi tk brape rapat la kenal2 macam tu jer.. huh nasib baik bukan kawan rapat..huh

Sape2 yg ade pengalaman macam ni mesti sakit hati kan.. huhu takut i tau..tibe2

piece : kathyjem

5 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik cermin mata yana...sangat sweet nan muka dia..

lelaki keparat cam tue memang sangat menyusahkan..

miSZMaNEy said...

kathy..i suke la seluar u...tantekkk..hehe:)

Mrs.Afaizal said...

lelaki krg asam memang cam 2 kan...

intan said...

catiknye cermin mata tuuuuuuuu...rm1000 erk??? abih duit gaji intan kat situ..klu nak terpakse kumpul duit..nak jg..nak jg :p gedik sungguh

shopperlicious said...

huhuhuh malu mak noks ko jaja sunglass aku kat cni.. baru nak low profile.. kwang3x~ xperlaa janji meletops.. thn depan nk mntak hadiah lg mahal la blh..? ;)