Klik Yer!! Mekasih...

Friday, October 16, 2009

Tukar Produk Pencuci Muka

Aku baru nk try dis produk.. Sebelum ni pakai local produk.. Dah 4 years aku pakai.. So ingt nk tukar produk lain la.. Member ofis yg suggest dis produk.. Aku try dulu 2@3 ari kalo ok aku akan terus pakai produk ni..

Bukan ape sebelum ni aku pakai produk local.. Dah 4 tahun memakai nyer.. Baru skng rase nyesal huhuhu sebab kulit muka dh nipis dan sensitif.. Ramai yang syorkan aku tukar produk lain..

So tergerak hati nk try produk ni..

Ni yg tryer pek punye.. Ade Toner, facial wash, moisturizing cream ngn facial scrub.. ni just try untuk 2 weeks dulu.. Dan juga aku beli Aloe Vera Gel.. Pas tu kalo ok aku akan terus beli yg bersaiz besar nyerrr.. :)

Ok ker tak aku pun tak tau produk Herbaline ni..Coz baru pakai 1 ari.. So kte akan tengok result die dalam 3 @ 4 ari lagikk.. ooouuuww takut uuu...

Yang best nyer aku ngi wat facial dulu tengok produk ni sesuai ker tak.. hehe besssssttt sangatt...

piece : kathyjem

4 comments:

::PoRcUpiNe:: said...

mahal x?
coz xnah nmpk poduk ni b4 dis

kathy jem said...

Xde la mahal sangat..kalo beli satu set produk ni dalam 300 jugak la.. Yg sy pakai ni utk tryer pek punyer hanya 48 hinggit..Bley tahan 2 minggu..

adzlin said...

hai kathy...
produk ni memang baguspun,sayapun pakai produk ni gak...memang tiap2 bulan akan facial muka kt herbaline ni...tgk ada perubahanlah muka nampak lg bersih & licin...bercahaya lg tu..:P, mula pakai produk ni thn 2003

myranaqi said...

hai..
mcm ane nk dptkan produk ni erk..
nk try ar..