Klik Yer!! Mekasih...

Monday, October 5, 2009

Syok Siut Dapat Kasut Baru..

Syok2 dpt kasut baru.. lalalalalala~~

Aku pon pelik cam ner aku leh terpikat kasut crocs ni.. Sblm ni aku punyer la kutuk2 kasut ni.. Tk cantek la.. Design buruk la.. Mcm kasut Mcdonalds la.. Mcm2 la aku kutuk kasut ni.. Last2 ari sbtu tu member aku ade wat open house.. Tp bkn die la.. Member aku yg lain.. hehe.. Member aku ni tauke jual kasut crocs ni..

Afan memang nk beli kt die.. So alang2 kteorng beraya kt rumah die beli la kasut crocs ni.. Ni pun afan yg nk bukan aku.. Aku just tengok2 jer mula nyer..

Ni la tempat member aku simpan stok kasut2 die..

Afan tgh sibuk memilih kasut mane yg die berkenan.. Pilih b jgn tk pilih..

Rambang wow mata nk memilih nyer.. Semua Afan pakai semua nyer ok.. Pening die nk memilih mane yg berkenan..

Aku pon pakai2 kasut crocs ni.. hahaha kate tk suka.. Saje nk pakai2.. :p

Sekali aku terpadang satu design ni.*dalam hati cun gaks kasut crocs ni.. nk try la* aku pun try la.. Tunjuk kt afan.. Afan kate ok.. Die ckp nk tk.. Aku ckp la aku tk minat sngt kasut crocs ni.. Die ckp nk lanje.. Terus eh! cantek la kan b kasut ni sesuai ngan huny....

Tibe2.. Afan leh sound aku.. Eleh! mula2 kate tk minat xcantek.. B nk lanje jd minat la.. Eh xla b memang huny minat design die chomel sngt..Eceh eceh eceh mentang2 orng tu nk lanje terus ko minat la.. hahaha~~ serius wei mmg aku minat ngan sesuai kaki aku ni.. :)

Laaaa dh pening nk pilih yg mana ni.. Kulit harimau atau Kulit Zebra.. Fikir nyer fikir.. Akhirnya aku memilih Kulit Harimau berkaler pink.. Sbb sesuai ngn kulit aku yg cerah ni.. Eceh mcm la kaki ko tu putih sngt.. hehehe

Ni la die kasut yg buat aku terpikat dengan die.. Sekali padang beb terus berkenan di hati... Chomel kan..

Die ade jual jibbitz.. Jibbitz ni utk hiasan kt kasut..

jibbitz ni pon pening aku nk memilih nyer...

Chomel2..

Chomle tk aku pilih jibbitz bunga matahari..

Aku ni sibuk tunjuk kasut aku jer.. Mane kasut Afan..? yg mula2 nk beli nyer Afan bkn aku.. hahaha

Ha ok la aku tunjuk la kasut mana yg Afan pilih..

Ni die... Design ni paling latest belum kuar kt Butik Crocs lagik.. Klo tk percaya korang pegi la tngk nyer ade ke idak design ni.. Klo ade bgtau aku..huhu

Chomel kan Afan pilih jibbitz super mario.. hahaha

Dua2 super mario.. Klo nk letak smue pun bley kt lubang tu..

Kasut Afan n Kasut Aku.. Suukeeeee....!!

Kasut ni original ok... Bkn tiruan.. Bkn ciplak.. Bkn mcm yg kt Uptown tu smue..ORIGINAL ok!!! Lagi skali aku sebut O R I G I N A L..!

Thanks Ariza n Nikman coz bg pilihan yg tepat utk kami bedua.. Ewah!

So sape2 yg berminat ngn kasut crocs ni si la layari di
http://kornology.wordpress.com/ ni.. compom nyer korang suka.. harga pun berpatutan.. :)

piece : kathyjem

3 comments:

Mrs.Afaizal said...

comelnye...cam berkenan gak ar...sy pun xske gak kst 2 sblm ni...tp bl tgk kst akak comel ar...nak cr ar sepsng nant...hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sweetnyer..siap ada jibbitz yang cute mute lagi tue..

asna cute said...

wow! lawoooooo!!
asna ada 1 dah hehehe ;} dh jrg2 dah nk pki ehehe =) sbb dh busan hehehe