Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, October 14, 2009

Lompat Jangan Tak Lompat

Pas abis rumah terbuke CCPA weouls satu ofis ambik gedik2 dulu.. Gambar pakai baju raya ramai2 xsempat nk ambik sebab busy melayan tetamu.. So gambar pakai T-Shirt SYABAS ni pun kira dah ok la..

Ni baru permulaan..

Yg muke paling besar dan paling terselah tu my bos en.halem.. Poyo jer bos.. waaahhh selamba cakap bos poyo kan.. :p Die la yg shoot gambar macam ni.. Gambar muke ala nampak tk nampak.. huh

Pas tu baru yg ni..

1....2.....3....
Lompat..

Lompat Lagikkk!!!!

Lompat tinggi sampai ke syiling!!! haha

Cari di mana aku...??

Enjoy giler time ni.. Brape kali kteorng lompat.. Nak ambik angel yg best la katakan..

Ni gambar senonoh skit.. Yg tadi tu smue gambar terkinja-kinja.. Seperti yg aku katakan budak2 ofis aku walaupon mak budak , mak dara, bapak budak smue jenis tak tau malu.. Lagi2 bab2 ambik gambar semua bley jadi gila2.. haha

Ade wat majlis cabutan bertuah lagik u.... I suke kalo dapat hadiah2 percume ni.. 10 hadiah jer yg ade.. Waktu cabut nombor i terkejut sebab tak sangka dpt no. 7.. :)) Sooo dapat la i hadiah uuuuu..sukeee iiiiiiiiiiii.. senyum sampai ke telinga.. Yg tk dapat jgn nangis2 ek.. Tahun depan kte wat lagik ek.. wahh berlagak nyer aku.. :p

Dan hadiah yang i dapat adalah blended... sukeeee walaupun benda ni dh banyak ade kt umah..haha

piece : kathyjem

3 comments:

Ezzah said...

hi sis....i always read ur blog... :P

btw...bestnya dpat semua staf ofis yg giler2 n havoc cam tuh! :)

intan said...

waaaahhhh..bestnye kathy..meriah mcm tu sekali. susah kan klu nak dpt smua staff yg mcm tuh..

sueliah said...

isk kathy tpanjat aku tgok mak yong mlompat nasib baik kaki je naik...hehehehe
kalau x mau tbanak dia kat situ..kelakau la