Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, October 1, 2009

Celebrate my belated birthday yg ke25 wlupun lmbt

Wah sungguh terharu gumbira ofis mate aku celebrate besday aku ni.. Huh sungguh tak sangak.. Mula nya dieorng nk buat surprise tk jd sbb aku bgtau dieorng yg aku nk kuar nk celebrate besday kawan..

Patut la masa aku bgtau dieorang yg aku nk kuar terus dieorng pujuk2 supaya tkyah kuar ngi mkn, mkn jer kt ofis.. huh sungguh pelik..

Budak ofis : Kat nk pegi kuar ker..
Aku : A'ahh.. nape??
Budak ofis : Alaaa sok2 jer la ngi kuar mkn ngn kawan Kat tu..
Aku : Eh! mane bley dh janji nk celebrate besday die.. Die dh nk smpi dh..
Budak ofis : OOOO ykeerr.. sape member Kat tu..
Aku : Alaaa kwn Kat yg Ceera tu..
Budak ofis.. Ooo yg tu.. kteorng ingt nk celebrate besday Kat.. huhu.. Ingt nk wat surprise tp Kat nk kuar plak terpaksa bgtau.. Ajak la kwn Kat mkn kt sini sekali kteorng dh oder mknan dh..
Aku : oooo yekerr ... Hahahahah ok la nnti sy cal kwn sy tu..

Terus berdesup aku call Eira..

Dh plain ngn Eira aku nk celebrate besday die.. Last2 celebrate kt ofis aku jerr.. haha Xper Eira lain kali aku lanje ko ek.. :)

Happy Belated to me again..


Time ni Eira malu2.. Yer arr mau xmalu nyer smpi2 terus mkn2..

Rase nyer klo bab makan Eira tk malu kots.. hahaha

Ambik gmbr dulu sblum bergumbira menjamu selera..

weee wuuu

Ha nengok bertingkat2 piza dominon's smpi kt ofis aku ni..

Kak Min yg bertungkus lumus memeriahkn majlis yg simple ni.. :)

Eira dok diam jer malu dalam kegedikan.. hahaha

Bersiap2 utk di makan..

Eira staff br CCPA.. hahaha

Aku n Eira..

Masa ni dieorng dok wish besday aku ngn Eira skli..

Budak ofis menyanyi2 utk aku n Eira..

Hepi besday Eira n Kat.. Hepi besday Eira n Kat Eira.. Hepi besday to Eira n Kat.. Hepi besday too YOUUUUUU..

Tenkiu2.. Terima kaseh smue bersusah payah utk ni smue..

Pizza beraneka rase..

Konon2 tipu lilin la tu..puh!! puh!!

Dengar ucapan dr budak2 ofis..

Suke dan suke lg walaupun celebrate dlm keadaan simple..

Masin2 makan tk hingat.. Time lunch ni..

Makan Eira jgn segan jgn malu... Buat mcm umah sendiri...

Cik Shahrul, My Bos En. Halem and Kak Aiza menikmati jamuan tengahari..

Yum yum yum.. weeee wuuuu .. Abis la aku gemuk.. Dh la pagi tu melantak mee rebus..

My ofismate.. Tengok tu Kak Liza dh pakai tudung.. Sungguh comel.. Aku bila lagi.. haha Insyallah klo Nur Cahaya sudah datang harus la kan aku pakai.. :)

Thanks Eira coz supporting ngn budak2 ofis aku yg gile2 ni.. ;)

Picture ni Eira yg ambik.. Ape motif??

Tp ape2 aku gumbira dah terharu walaupun celebrate lmbt dr tarikh besday aku yg sebenarnya.. Yerla mane leh celebrate bln pose kan.. Gilor kor??.. Xkisah celebrate mcm ni pun dh ok.. :)

piece : kathyjem

6 comments:

Mrs.Afaizal said...

syoknyer ar org wat surprise party kan?
ape2 pun hepy besday to you...

Ceera said...

haruslah aku malu noks...

makan free plak tu.. tapi syukur alhamdulillah.. sedap2 semuanye

intan said...

waaahhhh meriahnye la dia punye bfday.byk piza..ni yg terliuq nih..neway..happy bfday kathy

[z@ck] said...

happy belated birthday akk..
moga makin cantik and cepat langsung kawin..
hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

salam.kathy..hapie belated besday n selamat hari raya...eida add kathy yer..tengkiu..

kathy jem said...

intan : Tenkiu.. :)
[z@ck] : haha.. kawen insyallah..
PuRpLeLiCiOUs LoVe : Tenkiu kak.. Slmt ari raya jugak..