Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, October 21, 2009

Roti ini bikin aku gemok

Ini malam saya sudah makan itu roti nan banana buter.. haiyoyo!.. Badan aku jugak sudah gemuk jugak.. aama!

Mau tk gemuk nyerrr.. Pagi tadi nasi lemak, tengahari ketiauw kerang.. Malam roti nan.. huhu scary nye ari ni aku makan macam2.. Bukan ape nok yerla ari tu open house sana situ sini macam2 aku dh melantak.. Abis program diet aku selama ni di sebab kan open house tu smue kan..

Tu la pagi tadi aku dh termakan nasi lemak.. Dah janji kt diri sendiri pagi xnk breakfast ni.. Dh seminggu tk breakfast tau.. Alih2 pagi ni termakan gaks.. Ni smue salah Rizal ngn Kak Syikin budak ofis aku ni.. haik! tibe2 salah kan dieorng lak... Semalam Rizal makan nasi lemak.. Pagi ni kak syikin lak makan nasi lemak.. So itu bau nasi lemak ari ni ngn semalam buat aku terngiang2 nk makan nasi lemak pagi tadi gak..

Takper2 besok kena start diet balik.. cayok kathy!! anda pasti boleh..

piece : kathyjem

3 comments:

Mrs.Afaizal said...

alah kalo sis mam byk pun bdn nampak menten je...
tatap comel...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

wow sedap nyer

adzlin said...

mcm mana kathy diet ekk..leh kongsi tip x?yg pasai herbaline tu...akak pakai ok jer,tp mula2 mgglah mcm tak nampak apa2...tp lama2 okey,puas hatilah