Klik Yer!! Mekasih...

Saturday, October 17, 2009

Facial muka sambil berdengkur-dengkur

Ari tu aku ngn Afan pegi buat facial muke kat Herbaline Sunway.. Kebetulan Herbaline ni baru jer bukak kt Sunway.. Alaa area sunway piramid haa kt situ la..

Actually produk ni ade wat promotion hanye rm28 ajer dan special offers termasuk Fish Spa dan stress relief leg.. Untuk first time facial hanya rm28 so pas ni kalo nk buat hanye rm78 ajer..

Yang aku pegi ni kat Sunway Piramid la.. Die banyak jugak cawangan nyer.. Ade di Cheras, Selayang, Subang Jaya..

Afan pun beria2 nk wat facial muka nak try produk ni.. Siap cal aku tanye huny dh book belum wat Facial tu.. Waaahh semangat tul die... Yerlaa orang dah lama tk ngi buat facial kan.. Jerawat batu smue dh keluar..

Mas ni baru sampai tgh nengok ape pakej yang menarik kat herbaline ni..

Aku ngn Afan adalah orang yang terakhir kt Spa Herbaline tu..

Bersungguh2 Afan tengok pakej kt situ..

Sebelum buat facial kami di suruh redam kaki ngan air garam untuk menghilangkan cagu2 hitam kat kaki tu.. hahahaha xde la nk bagi hilang stress smue tu.. Rendam kaki ngn garam kan bley menghilang tekanan kerja, perasaan tu smue.. yeker.. hurmmm etah iyee kots..

Pas redam kaki tu buat facial muka pulak..

Masa wat facial muka memang best gilerrr weii.. Pas die dah wat segala benda kt muka last sekli wat mask.. Syok sangat mase ni layan jer.. Yerla kan ko penat2 keje pastu lak ade orang urut2 muka ko massage body ko.. fuuuuhhh sangat la bestttt..hehe..

Afan siap kate huny pas ni kite wat facial lagi nk tk bulan depan.. Kalo macam ni setiap bulan wat facial pun xper sebab best sangat sampai b tertido.. Best giler la.. haha tau kan best kan.. Lame aku nk ajak ko, ko xnak kan.. haa skang sampi termimpi2 nk wat facial lagi.. Teruja Afan nk tunggu bulan depan ngi wat facial.. sabar ek b..

Mau tk teruja nyer wat facial muka sampai berdengkur2.. haha wat malu jer Afan ni.. Sedap sangat pun xyah la berdengkur2.. Yer la time tu die penat balik keje terus ngi wat facial muke..

Pas tu wat fish spa lak.. yeahoo

Kaki ku kaki Afan jugak.. ewah!

Ko nengok kaki aku tk banyak pon ikan datng.. Cube tengok kaki Afan..

Berduyung2 ikan datang kat kaki die sebab banyak sangat cagu..haha

Muka aku ngan Afan yg baru pas facial.. Tengok Afan masa ni die tengah mamai2.. Muke layan..

Ape2 pun weouls enjoy n puas hati ngn layanan di Herbalina ni.. Siap ade bagi air serai lagi u utk buang kan angin dalam badan.. Kembang kucup jugak la aku nk mengabiskan nyer.. Nasib baik bley telan.. huhu

Next month kami nak datang coz die ade bagi voucher eye treatment free.. :-))

piece : kathyjem

2 comments:

red_one_tiey said...

kathy ni cantik la...suka tengok muka u. macam pelakon pun ade..

mrsshazlan88 said...

kak...arga dia baper for all dat u done ari 2???