Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, November 19, 2009

Sebab ape kena bawak laptop hari-hari

Nak katak hari2 jugak la aku bawak benda alah ni.. uit kenapa nak bawak notebook ari2.. Tak kan kat ofis ko takde pc.. Bukan ape nok aku ni harap jer designer tapi bukan macam designer yang ade kat luar tu sebab nye kat ofis aku ni takde internet.. Bley.. haha.. Bos2 besar jer yang bley pakai internet.. huhuhu..
Abis staf yang bawah2 ni tak bley pakai internet la.. Alasan nyer takut staf menyalah gunakan internet.. hudoh hudoh!.. Padahal ko boleh jer moniter staf ape yang staf search kat internet tuu.. Alaaaa alasan tu semua padahal tak nak bagi staf tahu pasal dunia luar kan kan kan.. Nak suruh staf jadik macam katak bawah tepurung kan kan kan kan..

sabar kathy sabar.. tarik nafas panjang2 jangan emo2..

Tapi takper aku tak kisah tu semua sebab aku ade broadband dan aku bayar sendiri.. :P Lagi best.. Ko nak search ape2 takde di sekat2.. Search jer semua nyer ko dapat dengan laju nyer.. :)

hahaha mesti korang terkejut kan.. hurmm tapi tu la die realiti kerja di ofis aku ni.. Nampak jer indah tapi dalam berkarat.. hahaha.. wow statement.. Harap jer kerja di Corporate Com tapi takleh nak comunication dengan dunia luar..huhu busan busan..!!!

Dengan ade nyer semua ini aku tak kisah tapi hakikat nyer laptop pun tak boleh bawak ke ofis.. khihihihi.. aku peduli ape aku bawak jer.. :P Janji kerja siap..

teeeeetttttt dari aku kathyjem... :P

piece : kathyjem

8 comments:

kojah said...

fink lappy akak...cantikkkkkkkkk!!

kathy jem said...

hehehe.. :)

Y u Z z 9071 said...

cute la plak pic last...dengan aksesori sekali cute mute

intan said...

cute la lappy tuh..comei mcm tuan dia..memang punn..sume bos kedekut..batak hj bakhil..kat sini pun same.kiteorg pun curi2 line sndiri..

norhaizan said...

wahh..cantekknyer pink lappy tu..

kathy jem said...

Y u Z z : Cute ker kak..hahaha :P
intan : hihi..thanks kak intan kerana memuji..kembang kejap.. :P
norhaizan : thankssss... :)

Liyanaroxx said...

takot staff asyik facebook je memanjang kot kak!sbb opis saya guna tenet bley,tapi segala jenis mak nenek personal relationship website mcm FB ke,myspace ke,friendster ke,youtube ke sume kena block!!!dengki btol~!!

♥ladykiki♥ said...

=] jeles sama lappy kamu