Klik Yer!! Mekasih...

Monday, November 2, 2009

Dah Lama Tak Pakai Macam ni!

Ni la die punjabi suits yang aku beli ari tu.. huhu cantek tak.. ngeehh.... Selalu pakai cam ni pun time aku menari2 aje..
Kalo korang nak tau sebelum aku jadik designer aku adalah seorang penari.. oopsst..! hehe alaa time tu kanak2 riang lagi mane tau segan nak berjoget2 mengedik2 kat atas pentas.. Cube kalo sekang mau keras kematu atas pentas tu kalo ajak menari.. haha

Sekang dah besar tinggi panjang idak la lagi jadi penari lagik.. Tumpu pada kerjaya pulak.. ewah!

Sudah lama tidak pakai ini macam sungguh pelik rase nyer..

Nanti aku jaja gambar event deepavali kat SYABAS ek.. Sungguh meriah sekali.. :)

piece : kathyjem

4 comments:

Jasfyra said...

cantiknya...
baju cantik org pun cantik :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantikkkkkkkkkkkkkk

::PoRcUpiNe:: said...

murvelloussssss sis!!

kupu-kupu_cinta said...

chumel nye akk pakai baju ni...