Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, June 27, 2013

Abis Photoshoot Makan Sup Urat Keting

Dah abis photoshoot haruslah cari kedai makan.. Lapar tuuuu... Ayu biaserlah kalo bab makan ni, dengar pulak kedai tu best sedap haruslah die terjah..

Masa tengah makeup borak2 ngan Kakak yang makeup aku tu Kak Ct nama die.. Ayu tanya Kak Ct tu.. "Kak kat Bangi ni kedai makan mane yang sedap, kiteorang lapar ni ingat nak pergi makan abis photoshoot ni".. Kak Ct tu cakap kat Restoran Sup Urat Keting, Bangi.. So kalo dah dengar sedap haruslah kena pergi nak rase betul ker sedap..


Sampai Restoran Sup Keting terus oder nasi ngan sup.. Aku oder Sup Ekor..Lapar lapar lapar.. Kenalah oder nasi..

Ayu oder Sup Keting.. Ok ni kali pertama makan Sup Keting.. Sedap jugak..

Ayu dengan Sup Keting nye..hahaha

Ok sedap boley tahan Sup kat sini.. Next time nak pergi rumah MIL boley datang kat sini.. Kajang ngan Bangi dekat ajer.. hehehe

Ni Raicha muke kemain suka.. Dah la balik dari makan sup tu die beria-ia menangis macam kena rasuk.. Kelam kabut mummy bawak kereta nasib mummy Ayu ada dielah yang bawak kereta balik.. Dok belakang bagi die nenen baru senyap.. Penat sangat la tu..

Sampai rumah terus macam takde apa2 berlaku dalam kereta...Lagi2 nampak daddy die.. Raicha Raicha..

piece : kathyjem

8 comments:

mAr@ZiEy said...

Laaa..akk pg kt Utusan Taman Selaman ni je ke..nak makan sedap lg leh try kt Horizon Garden kt Seri Bangi..not bad..price pun reasonable

JunAina said...

Walaupun duduk sempadan je dengan Bangi tu tapi tak pernah pergi pun situ. Akak typical sikit, kalau dah sedap kat satu kedai tu tak reti nak gi kedai lain dah...:)

hayati hashim said...

Sup dia sedap. Sangat sedap. Tpi yg xbest sbb tmpt du kurg dari segi kebersihan.. lantai sokmo je kotor

kathy jem said...

mAr@ZiEy : Ooo yeker kakak sedap ek Horizon Garden..kena try ni..hehe

kathy jem said...

JunAina : akak kena pergi cube sedap sup die lagi2 mkn ngn nasi panas..perghh

kathy jem said...

hayati hashim : yeker..ari tu sy pergi ok jer kedai die, cume tak ramai orang masa tu..

Suhailah Abdul Hamid said...

oh boleh cuba nnt, ni yg best baca blog kathy...ada je tmpt mkn best yg dikongsikan..thanks kathy :)

Rinah said...

Raicha manja dengan daddy ye.. sup ekor tue nampak menyelerakan..