Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, June 5, 2013

Majlis Perkahwinan Nurin & Izzue Islam di Dewan Shah Alam

Dah kawen Nurin ngan Izzue.. Lega Nurin dah kawen.. Mau tak lega rase satu beban atas kepala dah ringan kan Nurin... Tengok die kat ofis dok pikir pasal kawen pon dah pening...I dulu pon macam tu jugak selagi tak selesai hal kawen selagi tu dok poning memanjang...hahaha Tapi Nurin apa kisah semua di sponser atas bawah kelaskan kawen ngan artis senang hidup..Gitew..

Kol 12 kami dah terpajak depan dewan Shah Alam ni.. Takmo lewat sure kalo datang lambat orang ramai.. Ni pengantin tak sampai lagi orang dah ramai..Apa tah lagi pengantin dah sampai sure bersesak2 dalam dewan tu..

Elok jer sampai register terus dapat cup cake..

Lepas tu cari tempat duduk.. Nun hujung kami duduk, nak naik atas malas lagi pon bawak stroller Raiisah payah nak naik atas.. Makan kat bawah sudah senang nak chow..hehe Sambil makan sambil tengok kot2 artis yang ado..hahaha Sempat..

Raicha seperti biaser baru bangun tido muke selenge..

Affan dapat jer kerusi meja terus pergi ambik lauk makan tak toleh kiri kanan.. B lapar sangat ker padahal sebelum nak pergi dah bedal 2 keping roti canai..Dasar perut lapar memanjang..Lauk dah macam gunung berapi..hehe

Sebelum ambik lauk pusing cari pelamin.. Ok tempat bersanding di atas.. Biaserlah orang kampung memang begitu datang jer kenduri kawen orang pelamin yang di cari dulu tapi di sebabkan aku malas nak naik atas terus ambik gambar pelamin nikah sajor..

Lepas tu cari nasi minyak... Nasi skit lauk pon sikit sebab kenyang makan roti canai pagi tadi..

Tau fu fa pon ado cendol pon ado.. Sodap cendol die..

Bersama Pn. Ainun.. Tengah nak ambik lauk nampak Ainun laju2 ajak die duduk sekali table ngan aku.. hehe Ada geng nak berborak..

Mummy nak makan main ngan daddy jap..

Eh Kak Pah pon ado...

Jeles Kak Pah dah kurus cantik..

Raicha dan Mummy..

Cantik decoratian die..

Nurin kah itu... Perghh cantik bangat!

Bergambar sebelum pulang.. Tapi tak sempat nak bergambar dengan pengantin sebab orang dah ramai dalam dewan tu lagi pon aku nak gerak awal sebab ada hal petang tu..

Laju2 ambik gambar sebab orang dah Q panjang nak ambik gambar kat situ.. Al maklumla pengantin takde posing ngan gambar pon jadi la..hahaha

Elok jer keluar dewan pengantin pon sampai.. Ingat nak terus chow sekali pengantin dah muncul ambik gambar kejap la, atas pelamin memang tak ambiklah kan so kat depan pintu masuk pon jadi la..

Masa Izzue turun dari kereta tengok muke die dalam hati *Perghh hencem giler Izzue ni...kakakaka Sempat ni..hahaha Sedih perempuan2 kat luar tu tau Izzue Islam dah kawen..hahaha Aku ni nasib dah kawen kalo tak meroyan sedih jugak..kakaka

Ni kali pertama jumpe Izzue selalu tengok die dalam tv jer, walaupon Nurin ni satu ofis ngan aku tapi tak berkesempatan nak jumpe laki die ni..Al maklumla artis fofulelah katakan.. =P

Izzue bukak kereta menyambut isterinya yang tercinta.. Cewah!

Kelas keluar dari kereta siap berdukung..hahaha Takdelah tipu jer angkat kain jer.. =P

Siap berpimpin lagi..


Berarak masuk ke dewan..

Cantik sangat Nurin.. Tak pernah tengok die makeup macam ni  selalu die simple jer..

Kemain lagi Nurin tersengeh coz tengok ramai kawan2 yang hadir..

Okla Nurin aku harap ko berbahagia bersama suami tercinta hingga ke anak cucu.. Lama perkenalan korang kan 6 tahun tu.. Pandai dieorang ni sorok dari media..hehehe Tahniah sekali lagi..

Di akhiri gambar pernikahan dan persandingan di Dewan Shah Alam..

Gambar ni rembat dalam Rotikaya coz nikah tak datang..

Persandingan Nurin & Izzue Islam..

Potong kek..

piece : kathyjem

6 comments:

Mya said...

akak pun meroyan sedih tengok izzue dah kawin. walhal takde kena mengena pun haha.
tapi memang hensemlah izzue :D
eh awin pun cantik. nampak gaya mcm jenis pendiam eh dia?

kathy jem said...

Mya : kan cantik die..pediam??hahaha taklah die ni jenis kepala gile2 gak..hehe

AlyzaFisol said...

sama cantik sama padan...moga perkahwinan mereka berkekalan hingga ke syurga... :)

Suhailah Abdul Hamid said...

semua la cantik..bestnye..terimbau balik kenangan ms kawin dulu ni..kikiki :)

beta kupu said...

sis lawa baju sis, simple tp niceee sgt! ;)

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Kathy, saya start perasan si Izzue ni berlakon drama masa awal2 dulu ada citer kat astro, dia bwk watak budak kelate (mmg kelantan pun dia kan)..lepas tu tau lagi lepas tgk hantu kapcai watak dia 'Man Greng' kot dgn zizan tu...

Sejak tu dia makin popular dgn 'Sebenarnya saya isteri dia'. Mmg handsome boy la si Izzue ni...suka giler tgk dia berlakon dlm citer tu..

Tak sangka wife dia Awin, satu ofis dgn Kathy...
Kirim salam tahniah pada dorang ye..
moga bahagia selamanya...
aminnnnnn....