Klik Yer!! Mekasih...

Monday, June 24, 2013

Photoshoot Majalah Ibu&Anak..

Ko kalah retis ni seminggu sekali photoshoot..hahaha Ata rezeki nak masuk magazine janganlah di tolak.. Kan bukan senang nak masuk magazine ni.. Artis top pon belum tentu dapat masuk majalah Ibu&Anak ni..wahahaha Over ko...

Kalo mane tak tau yang aku photoshoot ni magazine baru keluaran Utusan.. Nama magazine Ibu&Anak .. Bukan ubat batuk Cap Ibu&Anak yer ni Majalah Ibu&Anak..hahaha =P

Sebelum tu tepek muke kami ketika photoshoot.. Raiisah tak boley lebar lagi ker senyum tu.. Dah macam pou pipi tu..hahaha

Photoshoot tengahari, pagi tu anta mak ngan abah ngi Umrah.. Balik dari KLIA siap2 pegi  photoshoot... Nampak tak sangat sibuk hari tu.. *Ala2 artis busy jadual pack gitew..hahaha Poyosss..

Sampai Utusan terus tadah muka untuk di makeupkan.. Yang makeup kite tu Kak Ct nama die..





Ayu teman aku petang tu sebab mak takde pegi Umrah... Kalo mak ada maklah yang teman.. Nasib manjer i ada.. =)

Masa tengah makeup Mummy Ayu bagi Raiisah susu puas2 nanti takdelah di meragam masa photoshoot.. Tido pon dah juga masa ontheway nak datang Utusan..

Dah siap makeup masa untuk photoshoot.. Raiisah jangan meragam ek mummy dah cun2 kang awak melalak abis cair makeup mummy..hahaha

Photoshoot bermula..

Ni antara mood Raiisah ketika photoshoot sedang di jalankan.. Masa mula photoshoot mood dia sangat baik.. Lepas dah shoot 3 4 angel terus mulut bising.. Tak tau bising sebab apa.. Buhsan ker apa ker pon tak tau tapi bising macam tu jerla.. Bile kakak2 kat depan tu panggil Raiisah Raiisah terus dia tersengeh-sengeh.. Fuhh lega..

 Eh sandar kat nenen mummy..hahaha

 Ecewah baca buku yer macam la awak tu paham..

 Gaya jer lebih tu.. hahaha

Betulkan rambut kembang Raiisah, berapa kali die tarik headband.. Kan dah cakap Raiisah dah pandai tarik headband kat kepala.. Lepas ni photoshoot kena pakai hair clip jer sonang.. Tangan die dah laju capai..





Masa ni mulut die bising dah boring duduk lama2..hahaha

Shoot Raiisah sorang mummy dok depan tu Oooocak ooo cak jer la.. hahaha Tu pon die tak heran sibuk nak baca buku..

Tq mummy Ayu teman Raicha photoshoot..

Dan tq jugak kat Auntie Fiza coz sudi jemput Kathy dan Raicha photoshoot untuk Majalah Ibu&Anak ni.. Nanti korang dapatkan keluaran bulan Julai yer..Wee tak sabar nak tengok.. =D

piece : kathyjem

8 comments:

Rinah said...

pipi Raisah dah macam Pou. Mak dia yang cakap bkn saya ye. Erkkk

Rinah Latest Post : Jerebu

cikji said...

Alhamdulillah murah rezeki akak dgn dak raicha comel,hihi

kathy jem said...

Rinah : hahaha kan macam pou.. ;P

kathy jem said...

cikji : Amin..time kaseh.. =)

JunAina said...

Kecik2 lagi dah jadi model!

Mimy Hamid said...

raiisah ada ciri mummy photogenik la...kathy camana nak masuk gak majalah ni..weeeeeeee....nak try masukkan Fayel la....huhuh

lyana hasan said...

pandai Raicha pose !! boleh jadi model iklan ni manjer.. hehehe

Suhailah Abdul Hamid said...

ibu cantik..raicha comel..2-2 gojes la..