Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, September 3, 2013

Busy Buat Persiapan Raya CCPA

Ampun tak sempat nak update blog.. Hari ni ngan semalam busy buat persiapan rumah terbuka CCPA ni..

Ni gambar semalam masing2 busy buat itu buat ini..hehehe Busy ker?? ;P


Kata tema Glamour Raya kena la ceria.. Gitew!


Ye dah kata designer kennn kena la mengdesign apa yang patut.. ;P

 Stay sampai malam nak menyiapkan ni semua..

 Haiyoo gambar blur pon nak masuk kah??!!

 Apa yang penting CCPA Kerjasama! weee..hahaha


Ok sape2 Warga SYABAS silalah datang ke Rumah Terbuka CCPA di Wisma Goshen hari ni yer.. Kiteorang buat sampai kol 4.30 petang tau.. Jangan malu jangan segan datang beramai-ramai..Cewah! =)


piece : kathyjem

2 comments:

Wawa Tasliman said...

bestnya you all buat sendiri macam ni. meriah and colouful plak tu. kain tu memang disediakan ke?

kathy jem said...

Wawa Tasliman : taklah kain tu kami orng punyer.. hehe