Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, September 18, 2013

Kami High tea di Le Meridien Hotel KL

Haaa entry makan lagi... Minggu ni memang entry makan sesajer ye kawan2..hahaha Ate dah takde cerita, cerita makan jer la ye.. Lagi pon orang Malaysia kan memang suke makan kannn dan tengok gambar makan pon suke... Tak gitew..hehe

So hari jummat lepas kami Section Creative & Branding high tea di Le meridien KL dalam kata orang melayu minum petang ye makcik pakcik..

Kathyjem bersama si Munky... Tunggu mamat ni potong rambut tu yang kami lambat sampai..

Aishah, Bad, Zaid dan Charles.. Aishah staff baru Branding Section..

Meor, Victor, Munky.. Sorang lagi takde Kak Yana.. Kak Yana petang tu die ada checkup so tak sempat nak turun KL.. Takper Kak Yana lepas akak beranak kite buat makan2 lagi yer.. ;)

Aku oder Mango Lassii.. Hoi mango lassi kat mamak pon ada..hahaha  Rasenye mango lassi kat kedai mamak restoran mahbub bangsar lagi sedap kot..hakhakhak

Pegi toilet jap.. Biaserla orang pompuan kan cermin ngan toilet memang tak boley di pisahkan..hehehe

French bread..

I makan ni jer okey diet.. Puiii diet katanye..muahahahaha

Hambik ko Munky nak diet sangat kan konon tak nak nasi nak makan light2 jer sekali ambik 2 slide salmon tu jer ko ngadap..hahaha Sedih..

Muke munky tak boley rambut botak macam nerd sangat..kakaka Ni kalo die baca confirm pakai rambut pelsu..muahaha.. Tula rambut dah macam Justin Bieber pegi potong buat apa kan dah tak hencem boy.. hakhakhak

Me oder Beef Tenderloin..

Rase die macam mane???.. Hurmm ok la takdela sedap sangat biaser2 jer makan kat Le Meridien ni..

Makan yer anak2..haha

Charles muke tu jangaan ganas sangat.. Kakuttttt! kakaka Zaid jangan nak control hensem sangat..haha

Dessert time... Mari tengok apa yang menarik dessert kat Le Meridien ni..

Profiterole au Chocolat.. Tergeliat lidah nak cakap makan ni.. hahaha Tapi aku tak rase makanan ni tak tau sedap ker tak tapi Charles kata sedap..

Le Meridien Cheese Cake die sedap nak mampuih.. Serius!

Brownies die hurmm ok sedap..

Traditional Cream Caramel.. Ni pon sedap jugak..

Warm Apple Bread Pudding pon sedap nak mampuih..hahaha

Aku oder Four Flavours Ice Cream Cake..

Hurmmmmm dapppppppp... So keseluruhan dessert kat Le Meridien ni semua sedap2..

Pas makan sempat gosip.. Eh gosip pulak.. Apa korang ingat budak laki ni tak reti bergosip, dieorang ni la bergosip lagi teruk dari orang pompuan tau..hahaha Takdela dieorang cerita pasal kerja bla bla bla semua tu..

Anak sape yang tido comel macam ni.. kakakaka Ni la die Munky makan tido makan tido..hahaha Munky ko jangan nk sekeh kepala aku pulak letak gambar ko tido dalam blog ni.. Takper jangan risau mesti ramai peminat pas ni.. ;P

Section Creative & Branding Corporate Com.

Hepi jom balik ofis perut sudah kenyang..

Dalam lif..

Kami naik lrt ajer sonang lagi pon Lrt bawah ofis jer..

piece : kathyjem

4 comments:

Chekgu Azrine said...

Lawa bju kathy!!

kathy jem said...

Chekgu Azrine : tenkiu darling..baju kurung 4 tahun lepas punye tu..hehe ;P

Ayu Denira said...

Baju u sama cam baju i la manjer! kain batik je lain design.. :P

Miss Brenito said...

Cheese Cake, yummehhhh... tertibe terliur.. jahat ni kathy nehhhh... aaa nk cheese cake