Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, September 5, 2013

Rumah Terbuka SYABAS 2013

Tahun ni SYABAS buat open house.. Ko kat 2 tahun SYABAS tak buat open house haruslah tahun ni buat..

Masa ni dalam kereta ontheway nak pergi ofis.. Tengahari tu dapat perlepasan balik awal sebab nak bekerja sampai malam.. Biaserlah dah kata Corporate Com. kena la bekerja.. Memang petang tu tak sempat buat apa.. Sampai rumah buat itu ini gosok baju bersiap start ejin kereta terus zass ke ofis.. Dah lah petang tu hujan ngan jalan jem.. Masak ko dalam kereta..

Pagi tu ada rehersal untuk persembahan Forteen ngan persembahan staff syabas.. Aku pulak mengurus bahagian persembahan staff jadi kena stay sampai semuanye selesai..

 Masa ni tetamu baru sampai dan menunggu ketibaan YBhg Tan Sri..

 Bersama orang kuat CCPA.. Meon n Reza..

 Bersama orang kuat BPS Hanis.. ;P

Ni lagi orang kuat BPS ni En. Nasreeq.. ;P Owh malam tu kami sedondon hijau hijau adik...


Ada lagi makanan2 yang ado tapi sempat ambik yang ni jer.. Yang lain tak koser nak pusing satu khemah.. hahaha

Makan sambil bekerja sambil melayan tetamu..

Punye sibuk sempat makan ni jer.. -____- Yang lain semua tak sempat... Paling teringin nak makan otak-otak tapi dah busy ke sana ke situ terus lupe nak makan..

 Persembahan Forteen.. Ni anak2 dara mesti tergila tengok kumpulan forteen ni..hehehe

Bersama Bos BPS kak Fayeeda.. Muke kepenatan dah masa ni..

Last persembahan dari Bos2 Syabas.. Suporting jugak bos2 syabas ni..hehe

Bersama pengantin baru.. Zaid & Qila..

Gitew sebelum nak bergambar sempat masing2..hahaha Touchup nok touchup..! muahahaha

Bile ala2 model pose zazz zuzzz zazzz...!

Abis event terus chow balik... Dieorang semua sambung mengopi..

piece : kathyjem

4 comments:

Mimy Hamid said...

baju hijau cantik sgttt readymade ke tempah

Wawa Tasliman said...

eh macam mana boleh kenal noor al hameed tu? wife zaid. btw, kathy please buat tutorial untuk eyebrow u. cantik ok.

kathy jem said...

Mimy Hamid : Tq mimy..kathy tempah baju tu.. ;)

kathy jem said...

Wawa Tasliman : alaa wawa eyebrow tu kite pakai hentam jer..hehehe ;D