Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, September 24, 2013

Celebrate Birthday Mummy di Kulcats Barrio

Selamat Hari Jadi mummy! Waaaa tenkiu Raicha..hahaha Yoyo jer raicha wish besday kat mummy ek.. ;P Takper la tunggu tahun depan ek, nanti Raicha boley cakap boley wish besday kat mummy, mmuah mmuah mummy kat mummy.. Tak sabar nak tunggu Raicha bercakap.. Mesti homel homel.. =D

So daddy pilih Kulcats Barrio Ttdi celebrate mummy.. Sekarang restoran Kulcats ni kan tengah hot.. Semua pon tengah sibuk nak pegi kat sini.. Aku pon apa lagi dah Affan kata nak celebrate birthday aku kat sini aku pon ok jer la..

Nasib datang tengahari kalo datang malam rase nye kena Q kot sebab orang kata kat Kulcats ni kalo nak datang, datang awal or siang kalo malam sure penuh.. Lagi2 weekend..

Boley tahan tempat die cantik.. Waktu siang kan so orang tak ramai ok la lepak2 dengan family... Rasenye kalo malam anak muda kot..

 Sementara menunggu makanan sampai..

Hahaha raicha dah start kacau daddy.. Biaserla si Raicha ni mane leh dok lama2 dalam kerusi tu.. Panas punggung..

 
Nasib baik daddy bijak bagi tengok cartoon favourite die.. Talking cat angela... Suke die betul ngan lagu tu.. Sepuluh kali ulang pon takper janji bagi die diam.. Aku sampai dah boley hafal lagu Kucing Angela tu..haha ;P

Raicha aku oder mash potato untuk die.. Portion dia banyak puas ati makan.. Raicha makan abis tu..hahaha Taklah gile Raicha makan abis..

Suap 2 3 jer selebih ke mulut mummy..muahaha..

 Tembamnye aku hoii.. Diet diet diet.. ;P

 
Sedap carbonara chicken ni tapi dah hujung2 muak.. Boley tahan makan kat Kulcats ni sedap2 makan die...

Lol daddy sampai macam tu gurau ngan anak.. Layan kan jer la daddy tu ye Raicha..haha

 Makan sampai muntah.. =D Ooh lupe separuh dalam perut mash potato sebab tu muak..

 Ngap daddy ngap!

 Tengok daddy makan fries die pon nak fries...

 
Burger pon nak jugakkk... Macam ni la die bile nafsu makan besar.. Pantang bagi apa nak ngap jer mulut tu.. Ni kalo bagi batu pon batu die ngap..hahaha Raicha raicha.. Tapi untung dapat anak suke makan ni.. Masak apa bagi apa laju jer die makan..

Buah hati mummy dunia & akhirat.. :) First time sambut hari jadi sebagai ibu.. Syukur Alhamdulillah..

Pavlova kegemaran ku.. Yummeh babeh!

Sedap hoiii pavlova kat Kulcats ni.. Sapa datang sini wajib makan pavlova die.. Sedapppppp!

Serius tak tipu sedap.. Nak try jugak dessert yang lain tapi dah tak mampu.. Affan pon sama dah tak mampu nak makan.. Jadi makan pavlova jer la..

Tengok tu Raicha orang buat2 nak ambik gambar suap die.. Kemain laju mulut ngange.. Sabor jer le.. haha

 Hahahaha Lawak la mummy ni..

 Mekasih daddy..

Pas makan teman daddy shopping..

Nak jugek si kenit mak echa ni..

Masa ni die baru bangun macam paham2 jer mummy nak berangan die pon nak berangan sama depan cermin..

Siap muncung lagi tu..

Haaa kangkang kaki tu terkoyak kang.. ;P

Ada yang tanya baju ngan kasut Raicha beli kat mane.. Dua2 dari Zara baby di OU..

Terima kaseh semua yang mane wish birthday ku di fb, blog, instagram.. Terima kasih banyak2 ye sayang korang.. Mmuuahssss.. =D

piece : kathyjem

18 comments:

AlyzaFisol said...

Happy Birthday Kathy!!

pavlova tu nampak sangat2 sedap...memang harus pergi makan ni.. :)

Siti Shuhadah said...

waa...sedapnyee...mak ecah ni awat comey ngat...

happy birthday kathy cun!!

Nurhayati Mohd said...

hepi besday kathy..muda lagi tuu 29..ahkak nak masuk 4 series dah..hehe

ZalinZalina said...

Geramnye tengok Raicha..nomey sangat.. hepi besdei ye Kathy..beza 10 tahun umur kita yek..he he..

kathy jem said...

terima kaseh AlyzaFisol.. ;)

kathy jem said...

Mekasih Shu.. ;)

kathy jem said...

Mekasih Shu.. ;)

kathy jem said...

ZalinZalina : mekasih awk.. ;)

ComelComot said...

happy belated birthday babe.

kathy jem said...

Tenkiu comel.. ;)

lizzy said...

hai

lizzy said...

hai ka khaty.bila nak update budget k hongkong?btw hapy belated birthday mama cantik

Naema Shahrul said...

lawak la gambar..yang raicha kata..hahahah lawak la mummy ni...

chatzrina said...

Happy birthday mummy mak echa! ahah!

chatzrina said...

Happy birthday mummy mak echa!! ahah!

chatzrina said...

Happy birthday mummy mak echa! ahah!

Cik Puan Rara said...

alololo omeinya dye.,wow pavlova tu mmg nmpk gojes~

Rosmiza Ali said...

Eee, geram pulak tengok si Raiisah ni.. Omey ngat! ^^,
ZON PERMAISURI CHOMEL