Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, September 10, 2013

Glamour Raya CCPA..

Huii abis jugak cerita raya ni..

Sebelum tu seperti biaser letak gambar perasan kejap..hahaha

Izzue Islam adalah tetamu pertama yang sampai.. Hahaha Takdelah ada jugak  2 3orang staff SYABAS yang sampai sebelum kol 12 tghari.. Jamuan kiteorang buat dari kol 12 smpi kol 4 petang.. 

 Eh eh!
 Fadzrul nak jugak..

 Kebetulan baju aku nurin, hanis sama colour.. hahaha Boley jadi penyambut tetamu ni.. ;P

 Deco ni semua by CCPA, Glamour Raya katanye.. Creative tak creative orang2 CCPA ni..hehe

 Sampai ada orang ingat semua ni perhiasan.. Lol! Hahaha Boley macam tu..

Antara juadah pada hari tu ye puan2.. Nampak ayat sopan di situ.. Jangan nak juadah sangat yer Kathy.. ;P

Nasi arab die sangat sedap Kak Minnnnn oiii.. Ni Kak Min yang cari kat dlm google last minit oder Nasi Arab yang sedap ni....

 Satay wajib ada..

 Ada lagi makanannye tapi sempat ambik yang ni jer.. Yang lain tak koser..

Kambing 2 ekor..

Eskrem pon ada tapi lupe nak makan.. -____- Bukan lupe perut dah senak..

Eh abang2 Syabas ni orang nak ambik gambar makanan sibuk suruh aku ambik gambar dieorang.. Ok abang2 syabas saya tak bertugas hari ni yer.. ;P

 Nak jugek posing depan Candy Buffet ni..

 
 Tetamu sudah ramai...

 
 
 
Tepak kol 12.30 tu dieee berpusu2 staff syabas mai nak makan.. Sila2 akak abang jangan malu jangan segan..

 Tetamu dah bla macam ni gelagat CCPA..hahaha

 
 Ni anak sape ni???

 Bersama Bos CCPA en.Halem..

 Haa ni dah kenape?? kakakaka

 
Petang tu Izzue datang balik kat CCPA sebab tengahari tu die datang kejap sebab ada kerja  ..

 Buat peminat2 Izzue Islam.. Auuuwww! hahaha

 
 Dah sengal masing2...

Yeeaaa hepi walaupon badan dah kepenatan posing macam orang giler.. Biaserlah CCPA ni kalo bergambar masing2 tak hingat..

Terima kaseh pada tetamu yang hadir ke Glamour Raya CCPA.. Kalo ada kekurangan harap maafla yer.. Tahun depan kite jumpe lagi.. ;D


piece : kathyjem

1 comment:

noja shari said...

suke gambar 2nd last.. hahaha!